Generiska filter

Lufthansa rabattkod och kuponger juli 2024

Genom att dra nytta av dessa kuponger och kampanjer kan resenärer uppleva den exceptionella service och komfort som Lufthansa är känt för, samtidigt som de åtnjuter utmärkt värde för... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta
15%
 • 141

15% Lufthansa kampanjkod för utvalda flygningar

Januari 31, 2025 SE KOD 9SN7
€75
 • 100

75 € Lufthansa kampanjkod för internationella flyg

Mars 30, 2025 SE KOD 737U

Var du kan hitta Lufthansa rabattkoder

En giltig Lufthansa rabattkod ger dig omedelbart rabatt på priset på flyget du vill boka idag. Ibland kan du få en direkt från Lufthansa-sidan i kampanjsektionen eller från vår dedikerade Lufthansa-sida, men det finns andra bra sätt att få Lufthansas rabattkoder som gäller idag.

Bästa sätten att få Lufthansa rabattkoder

 • Besök Lufthansas officiella webbplats och leta efter avsnittet "Erbjudanden" eller "Erbjudanden" på hemsidan.
 • Alternativt kan du anmäla dig till Lufthansas nyhetsbrev för att få uppdateringar om rabattkoder direkt till din inkorg.
 • Följ Lufthansa på sociala medieplattformar som Facebook, Twitter och Instagram.
 • Se upp för eventuella reklammeddelanden eller reklam från Lufthansa.
 • Vissa tredjepartswebbplatser kompilerar och delar också Lufthansa-rabattkoder, så det kan vara värt att kolla upp dem också.
Lufthansa kampanjkod

Vilka typer av kampanjkoder Lufthansa erbjuder

Det finns inte mindre än 6 typer av Lufthansa rabattkoder med vilka du kan få ett bättre pris, en uppgradering, bonusar eller miles i Miles & More-belöningsprogrammet. Nedan förklarar vi kort vilka alla typer av Lufthansa rabattkoder som finns tillgängliga nu.

Alla typer av Lufthansa rabattkoder

 • Rabattkod: Denna typ av rabattkod erbjuder en viss procentandel eller ett reducerat belopp av det totala priset för en flygbokning med Lufthansa. Det kan appliceras under betalningsprocessen på Lufthansas webbplats eller mobilapp.
 • Följekod: Med den här typen av kampanjkod kan kunder ta med sig en följeslagare på sin Lufthansa-flygning till ett rabatterat pris. Rabatten gäller vanligtvis följeslagarens biljett när den bokas tillsammans med huvudpassagerarens biljett.
 • Uppgraderingskod: Lufthansa erbjuder då och då kampanjkoder som gör det möjligt för kunder att uppgradera sin plats eller tjänsteklass till ett rabatterat pris. Detta kan ge en bekvämare och lyxigare reseupplevelse till en lägre kostnad.
 • Gratis bagagekod: denna typ av kampanjkod ger kunderna rätt till en extra väska på ett Lufthansa-flyg, utan kostnad. Det kan vara ett bra sätt att spara pengar på bagageavgifter och resa med mer bekvämlighet.
 • Kilometerkod: Lufthansas bonusprogram, Miles & More, erbjuder ofta kampanjkoder som låter medlemmar tjäna bonusmil på sina flygningar. Dessa koder kan anges under bokningsprocessen för att säkerställa att extra miles krediteras medlemmens konto.
 • Loungekod: Lufthansas lounger ger en bekväm och exklusiv miljö för passagerare att koppla av innan deras flygning.
 • Ibland erbjuds kampanjkoder som ger kunder tillgång till dessa lounger till ett rabatterat pris eller till och med gratis.
Lufthansa kupongkod

Användningsregler för Lufthansa kampanjkod

För att du ska få rabatt nu med en Lufthansa Kampanjkod måste du följa vissa regler för dess användning. I de flesta fall kommer underlåtenhet att följa dessa regler att resultera i ogiltigförklaring av Lufthansa Kampanjkoden som används.

De 5 reglerna för att använda en Lufthansa Kampanjkod

 • Se till att kupongen är giltig och inte har gått ut.
 • Läs noga igenom villkoren för kupongen.
 • Använd kupongen inom den angivna tidsramen.
 • Se till att du uppfyller alla minimikrav för utgifter, om tillämpligt.
 • Kontakta Lufthansas kundtjänst för ytterligare frågor eller förtydliganden.
Lufthansa rabattkod

Aktuella Lufthansa-kampanjer och rabattkoder

Om du vet vilka de senaste Lufthansa-kampanjerna och rabattkoderna är, vet du vilken du ska tillämpa på din bokning så att du vet vilken rabatt du kan få. Bland de senaste kampanjerbjudandena från Lufthansa finns 50% rabatt på vissa flyg (business class), 10% rabatt på flygbiljetter till vissa internationella destinationer och 25% rabatt på flygbiljetter för barn under 12 år.

10 senaste Lufthansa Kampanjkoder och rabatterbjudanden

 • 50% rabatt på flyg i businessklass till utvalda europeiska destinationer.
 • 30% rabatt på flyg i ekonomiklass till Asien.
 • Gratis incheckat bagage på alla flyg som bokas inom 48 timmar.
 • 20% rabatt på flyg till Sydamerika när du använder kampanjkoden "LHSALE20".
 • Fri tillgång till Lufthansa-lounger för passagerare i businessklass.
 • 10% rabatt på flyg till Afrika för Miles & More-medlemmar.
 • Särskilda rabatterade priser för studenter som reser till Europa.
 • 25% rabatt på flyg till Australien för familjer som reser med barn under 12 år.
 • Exklusiva rabatter på hyrbil och hotellbokningar genom Lufthansas resepartners.
 • Ytterligare bonusmil för flyg som bokats under kampanjperioden.
Lufthansa kupongkod

Årliga reklamkampanjer som erbjuds av Lufthansa

Som en del av deras festliga erbjudanden erbjuder de speciella rabatter på utvalda flyg under semesterperioden. Passagerare kan njuta av rabatterade priser till olika destinationer över hela världen. Dessutom erbjuder den gratis uppgraderingar till Business Class på utvalda rutter, vilket ger passagerarna en bekvämare och lyxigare reseupplevelse.

Lufthansa sommarkampanjer

Njut av rabatterade priser till utvalda destinationer under sommarsäsongen. Boka nu för att säkra dina platser!

Lufthansa Winter Wonderland

Utforska magiska vinterdestinationer med specialerbjudanden på flyg och paket. Missa inte denna tidsbegränsade kampanj!

Lufthansa Business Class Bonanza

Förbättra din reseupplevelse med exklusiva erbjudanden på affärsklassbiljetter. Upplev lyx och komfort som aldrig förr.

Lufthansa Family Fun Promotion

Planera en minnesvärd familjesemester med fantastiska erbjudanden på flyg och boende. Dra nytta av familjevänliga tjänster och faciliteter.

Lufthansa City Break Erbjudanden

Upptäck pulserande städer med Lufthansa-kampanjer för storstadsresor. Njut av låga priser och utforska nya destinationer.

Lufthansa studentrabatter

Studenter kan nu resa billigare med våra specialrabatter. Dra nytta av detta erbjudande och utforska världen medan du studerar.

Lufthansa Miles & More-program

Tjäna bonusmilar och njut av exklusiva förmåner med vårt bonusprogram. Registrera dig nu och börja tjäna belöningar på dina flyg.

Lufthansa Group Reseerbjudanden

Resa i grupp? Dra nytta av Lufthansas gruppresekampanjer och njut av rabatterade priser för hela ditt sällskap.

Lufthansa vinterkampanjer

I vinter kan kunder dra nytta av rabatterade priser till olika destinationer över hela världen. Kampanjer inkluderar rabatterade priser på både ekonomi- och businessklassbiljetter. Lufthansa erbjuder dessutom flexibla bokningsalternativ, så att kunderna kan ändra sina resedatum utan att behöva betala. Dessa kampanjer är endast tillgängliga under en begränsad tid, så kunder uppmuntras att boka sina flyg så snart som möjligt.

Lufthansa Alla hjärtans dag-kampanjer

Lufthansa erbjuder ett antal speciella Alla hjärtans dag-erbjudanden för att hjälpa dig att fira denna speciella dag med din älskade. Dessa erbjudanden inkluderar: Flygrabatter på upp till 50% på flyg till utvalda destinationer över hela världen.

Lufthansa Specialerbjudanden på hotell

Lufthansa har samarbetat med ett antal hotell runt om i världen för att erbjuda speciella Alla hjärtans dag-erbjudanden. Biluthyrningsrabatter: Lufthansa erbjuder rabatter på upp till 20% på biluthyrning till utvalda destinationer. Lufthansa kampanjkod

Vanliga frågor om Lufthansa

Erbjuder Lufthansa rabattkoder?

För närvarande finns det 2 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för Lufthansa i juli 2024 och den bästa kupongen erbjuder 75 € rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för Lufthansa?

För närvarande finns det följande rabattkoder och kampanjerbjudanden för Lufthansa

Finns det några restriktioner eller begränsningar för användningen av LUFTHANSA rabattkoder?

Ja, det kan finnas restriktioner eller begränsningar för användningen av rabattkoder. Dessa kan inkludera utgångsdatum, krav på minimiköp eller specifika resedatum. Det är viktigt att du noggrant läser igenom villkoren för varje rabattkod.

Kan LUFTHANSA rabattkoder kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden?

I de flesta fall kan rabattkoder inte kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden. Det är dock alltid tillrådligt att kontrollera villkoren för varje rabattkod för att bekräfta eventuella restriktioner eller begränsningar.

Hur länge är LUFTHANSA rabattkoder giltiga?

Giltighetstiden för rabattkoder kan variera. Vissa rabattkoder kan ha ett specifikt utgångsdatum, medan andra kan vara giltiga under en viss tid. Det är viktigt att kontrollera villkoren för varje rabattkod för dess specifika giltighetstid.

Kan LUFTHANSA rabattkoder användas för alla flygresor?

Rabattkoder kan vanligtvis användas för alla flygningar som erbjuds av Lufthansa, med förbehåll för eventuella restriktioner eller begränsningar som anges i villkoren för varje rabattkod.

Kan LUFTHANSA rabattkoder användas för flera bokningar?

Användningen av rabattkoder för flera bokningar kan variera beroende på villkoren för varje rabattkod. Vissa rabattkoder kan vara begränsade till en enda användning, medan andra kan tillåta flera användningar inom en given tidsperiod.

Kan jag få återbetalning för en bokning gjord med en LUFTHANSA rabattkod?

Återbetalningspolicyn för bokningar gjorda med rabattkoder är föremål för villkoren för varje rabattkod. Det är viktigt att granska återbetalningspolicyn för den specifika rabattkoden som används för din bokning.

Hur man lägger till en Lufthansa Kampanjkod

Om du vill flyga med det tyska flygbolaget Lufthansa, glöm inte att lägga till en kampanjkod innan du bokar ditt flyg. Att lägga till en Lufthansa-kupong kan göras så här:

 • 1
  Välj din avgångs- och destinationsflygplats och resedatum.
 • 2
  Klicka på texten "Ekonomi, 1 resenär".
 • 3
  I fönstret som öppnas kan du välja flygklass, antal passagerare och på höger sida kan du se en ruta med texten Åtkomstkod. Skriv inte kampanjkupongen här, klicka på knappen Fortsätt.
 • 4
  Klicka på knappen "Sök flyg" och välj det flygalternativ som passar dig.
 • 5
  Fyll i passageraruppgifterna och gå till betalningsmetoden.
 • 6
  Fyll i Lufthansa-kupongen i den medföljande rutan, där den är tillgänglig, och slutför din flygbokning.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för Lufthansa

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 2
🎇️ Rabattkoder 2
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 75 € rabatt
🆕 Nyaste kupongen 15% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 14 juli 2024

Bästa kupongkoder för Lufthansa

Lufthansa KOD Lufthansa ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
ZEJQPO829SN7 15% Lufthansa kampanjkod för utvalda flygningar Januari 31, 2025
ZBTBNG4G737U 75 € Lufthansa kampanjkod för internationella flyg Mars 30, 2025

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar Lufthansa

 • 4

Trip.com upp till 8 % kampanjkod första beställning

Augusti 15, 2025 SE KOD THB8
 • 27

EMIRATES.com 15% kampanjkod välj flyg

Augusti 16, 2025 SE KOD CC17
 • 10

Trainline.com 10% kampanjkod

Augusti 9, 2025 SE KOD AN10
 • 91

TURKISHAIRLINES.com 20% rabattkod

Augusti 28, 2025 SE KOD 24QF

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Betalningsalternativ

Banköverföring
Kreditkort (Visa, Mastercard)
Presentkort

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

Köln, Venloer Straße 151-153, Tyskland
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
www.lufthansa.com

Lufthansa Introduktion

Lufthansa är ett väletablerat flygbolag som verkar globalt. De erbjuder ett brett utbud av kampanjer till sina kunder, vilket ger dem olika förmåner och rabatter. Dessa kampanjer är utformade för att attrahera och behålla kunder och samtidigt säkerställa kundnöjdhet. Lufthansa-kampanjer inkluderar rabatterade priser, bonusmil och exklusiva erbjudanden för medlemmar i bonusprogram. Dessutom har de partnerskap med olika hotell och biluthyrningsföretag, vilket gör att kunder kan dra nytta av ytterligare förmåner när de bokar genom Lufthansa. Sammantaget syftar Lufthansa-kampanjer till att ge sina kunder värde och bekvämlighet genom att göra deras reseupplevelse roligare.

Lufthansas bokningspolicy

Bokningar kan göras via olika kanaler, inklusive Lufthansas webbplats, mobilapp, callcenter eller resebyråer. Lufthansa erbjuder olika prisalternativ som Economy Class, Premium Economy Class, Business Class och First Class, alla med sina egna tjänster och faciliteter.

Lufthansa avbokningsregler

Passagerare kan avboka sina bokningar inom 24 timmar efter bokning utan att medföra avgifter, så länge som avresedatumet är minst 7 dagar bort. För avbokningar som görs efter respitperioden på 24 timmar kan avgifter tillkomma beroende på typ av pris och tid för avbokning. Lufthansa erbjuder flexibilitet till passagerare genom att erbjuda återbetalningsbara och icke-återbetalningsbara biljettalternativ, vilket gör att kunderna kan välja den flexibilitetsnivå som passar deras behov. I händelse av flygstörningar, såsom förseningar eller inställda flyg, kommer Lufthansa att erbjuda passagerare alternativa resealternativ, inklusive ombokning till nästa tillgängliga flyg eller erbjuda återbetalning. Lufthansa-kupong
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.