Generiska filter

AVIS rabattkod & kuponger juli 2024

Hos AVIS kan du få de bästa kampanjerna och kupongerna som finns. Var noga med att kolla deras hemsida med jämna mellanrum för de senaste biluthyrningserbjudandena. Oavsett om du planerar en helg... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.9 - 2 avgivna
30%
 • 18

AVIS kampanjkod: 30% rabatt

Augusti 31, 2024 SE KOD A087

Var du kan hitta AVIS rabattkoder

Rabattkoder för AVIS kan lätt hittas genom att besöka den officiella hemsidan och navigera till avsnittet "Erbjudanden" eller "Kampanjer". Alternativt kan besöka vår hemsida och prenumerera på AVIS nyhetsbrev eller följa deras konton i sociala medier också ge tillgång till exklusiva rabattkoder och kampanjer. Kom ihåg att kontrollera villkoren för varje kod innan du tillämpar den på din bokning för att säkerställa kvalificering och giltighet. Lycka till med att spara!

Här är de bästa sätten att hitta AVIS rabattkoder

 • Kolla den officiella AVIS-webbplatsen för pågående kampanjer eller rabattkoder.
 • Anmäl dig till AVIS nyhetsbrev för att få exklusiva erbjudanden och rabatter direkt i din inkorg.
 • Följ AVIS på sociala medieplattformar som Facebook, Twitter och Instagram för speciella kampanjer och koder.
 • Använd kupongwebbplatser online för att söka efter AVIS rabattkoder.
 • Gå med i lojalitetsprogram som AVIS Preferred för att få tillgång till exklusiva erbjudanden och rabatter endast för medlemmar.
 • Spåra säsongsbetonade reor och semesterkampanjer på AVIS webbplats.
 • Kontakta AVIS kundtjänst direkt för att fråga om eventuella tillgängliga rabattkoder eller kampanjer.

Typer av kampanjkoder som erbjuds av AVIS

Det finns flera typer av rabattkoder tillgängliga för AVIS som syftar till att locka en mängd olika kunder. Dessa koder riktar sig till olika kundsegment som erbjuder olika rabatter och kampanjer baserat på faktorer som medlemsstatus, bokningsfrekvens och säsongsbetonade kampanjer. Kunder uppmuntras att utforska de olika rabattkodalternativen som finns på webbplatsen för att säkerställa att de maximerar sina besparingar när de bokar med AVIS.

Här är de viktigaste typerna av AVIS-rabatter

 • Rabattkoder: dessa koder ger kunderna en procentandel eller ett fast belopp rabatt på sina hyresavgifter.
 • Gratis uppgraderingskoder: kunder kan använda dessa koder för att få en gratis uppgradering till en högre klass av bil.
 • Särskilda helgkoder: Dessa koder erbjuder speciella rabatter för helguthyrning.
 • Lojalitetsprogramkoder: exklusiva koder för AVIS lojalitetsprogrammedlemmar som erbjuder ytterligare förmåner eller rabatter.
 • E-postprenumerantkoder: Specialkoder skickas till prenumeranter via e-post för unika kampanjer.
 • Partnerkoder: koder som tillhandahålls i samarbete med andra företag för gemensamma kampanjer.
 • Säsongsbetonade kampanjkoder: koder som erbjuds under specifika säsonger eller helgdagar till rabatterade priser.
 • Företagsrabattkoder: speciella koder för företagskunder för att få rabatter på uthyrning.

AVIS kampanjkupongregler

AVIS rabattkuponger och kampanjkoder har användningsregler. Dessa regler är till för att säkerställa korrekt och lämplig användning av de erbjudna rabatterna. Genom att följa dessa regler kan kunder få ut det mesta av de rabatter som erbjuds av AVIS samtidigt som kupongsystemets integritet bibehålls. Det är viktigt att kunderna noggrant läser och följer instruktionerna för varje rabattkupong för att undvika förvirring eller missbruk.

Alla regler för att använda en kupong AVIS

 • Kontrollera alltid utgångsdatumet för AVIS-kupongen före användning.
 • Se till att kupongen är giltig för den specifika hyresplatsen och fordonstypen.
 • Kontrollera eventuella restriktioner eller begränsningar förknippade med kupongen, såsom minsta hyreslängd eller lockoutdatum.
 • Följ eventuella ytterligare villkor som beskrivs i kupongen för att undvika problem under uthyrningsprocessen.
 • Kontakta AVIS kundtjänst för förtydligande eller hjälp om korrekt användning av kupongen.

AVIS-kampanjer och rabattkuponger

Det finns för närvarande några nya kampanjer tillgängliga på AVIS. För att se aktuella kampanjer, besök den officiella webbplatsen och navigera till avsnittet "Erbjudanden" eller "Rabatter". Dessa kampanjer kan inkludera rabatter på biluthyrning, specialerbjudanden för lojalitetsprogrammedlemmar eller tidsbegränsade erbjudanden för vissa platser. Se till att kontrollera villkoren för varje kampanj innan du gör en bokning.

AVIS Senaste kampanjer och rabattkoder

 • 10% rabatt på biluthyrning för nya kunder.
 • Gratis uppgradering till en högre bilkategori för uthyrning över 7 dagar.
 • Speciella helgpriser från 25 USD per dag.
 • Lojalitetsprogram som erbjuder rabatter och förmåner för frekventa hyresgäster.
 • Gratis extra förare för uthyrning på utvalda platser.
 • Exklusiva onlineerbjudanden och kampanjer för prenumeranter på nyhetsbrev.
 • Rabatter på GPS-uthyrning för navigationshjälp.
 • Säsongsbetonade kampanjer för semester- och semesteruthyrning.

Årliga reklamkampanjer som erbjuds av AVIS

Varje år finns det vissa tider på året då bokning med AVIS ger dig superrabatt på framtida resor. Dessa AVIS kampanjperioder är jul, nyår, Black Friday, Cyber ​​Monday, sommar och vinter kampanjperioder.

AVIS sommarkampanjer

AVIS erbjuder just nu några av de hetaste sommarkampanjerna. Kunder kan njuta av betydande rabatter på biluthyrning, vilket gör det till den perfekta tiden att planera en resa eller semester. Med erbjudanden som dessa har det aldrig varit billigare att utforska nya destinationer. Oavsett om du letar efter en kompakt bil för ett weekendäventyr eller en rymlig SUV för en familjesemester, har AVIS dig täckt. Dra nytta av deras sommarkampanjer för att spara pengar på din nästa hyra. Missa inte din chans att resa med stil utan att spendera för mycket. Dessa sommarkampanjer från AVIS kommer inte att vara för evigt, så agera snabbt för att säkra din rabatterade hyra. Planera din drömsemester eller spontanresa idag och få ut det mesta av dessa fantastiska erbjudanden. Låt inte denna möjlighet att spara på dina resor försvinna.

AVIS vintererbjudanden

AVIS erbjuder några av de bästa vinterrabatterna den här säsongen. Kunder kan njuta av betydande besparingar på biluthyrning för sina vinterresor. Med ett brett utbud av tillgängliga fordon, från kompakta bilar till stadsjeepar, säkerställer AVIS att det finns ett alternativ som passar alla resenärers behov. AVIS:s vinterkampanjer inkluderar specialerbjudanden på veckouthyrning, vilket gör att kunderna kan spara ännu mer på transportkostnader. Dessutom erbjuder AVIS rabatter på populära vinterdestinationer, vilket gör det enkelt för resenärer att utforska snöiga landskap eller fly till varmare klimat under de kallare månaderna. Dessa vinterrabatter gör AVIS till ett toppval för prisvärda och pålitliga biluthyrningar den här säsongen. Oavsett om du planerar en skidresa eller en strandsemester erbjuder AVIS kunderna möjligheten att spara pengar på vinterresor. Genom att dra nytta av vinterrabatterna på AVIS kan resenärer njuta av en billig hyresupplevelse utan att kompromissa med kvalitet eller service. Planera din vinterresa nu och boka på AVIS för att dra nytta av dessa exklusiva säsongsbetonade kampanjer.

AVIS Black Friday-kampanjer

AVIS erbjuder exklusiva Black Friday-rabatter på biluthyrning i år. Kunder kan dra nytta av betydande prisrabatter på ett brett utbud av fordon, vilket gör det till ett utmärkt tillfälle att planera en semesterresa eller helt enkelt njuta av bekvämligheten med en hyrbil. Med Black Friday-erbjudanden från AVIS kan resenärer spara upp till 50% samtidigt som du njuter av förstklassig service och kvalitetsfordon. Oavsett om du behöver en kompakt bil för att utforska staden eller en rymlig SUV för en familjesemester, erbjuder AVIS ett brett urval av fordon. Rabatter gör att hyra en bil mer överkomlig än någonsin, vilket gör att kunderna kan njuta av flexibiliteten och bekvämligheten med en hyra utan att bryta pengarna. Utnyttja detta tidsbegränsade erbjudande för att boka din nästa hyrbil på AVIS och få ut det mesta av dina resplaner. Black Friday på AVIS är det perfekta tillfället att spara på din nästa hyrbil. Planera i förväg och säkra din bokning för att njuta av bekvämligheten och friheten hos ett pålitligt fordon. Besök AVIS idag för att utforska rabatterade priser och hitta den perfekta bilen för din nästa resa.

AVIS Cyber ​​Monday-kampanjer

Cyber ​​Monday är ett annat efterlängtat shoppingevenemang och AVIS ansluter sig med spännande kampanjer och kuponger. Kunder kan se fram emot exklusiva hyrbilserbjudanden för att spara på transportkostnaderna. Oavsett om du planerar en weekendresa eller en affärsresa, kommer AVIS:s Cyber ​​Monday-erbjudanden garanterat att tilltala budgetmedvetna resenärer. I takt med att Cyber ​​Monday blir allt mer populärt ligger AVIS på topp och erbjuder rabatter och specialerbjudanden för att locka kunder. Genom att dra nytta av dessa erbjudanden kan resenärer få betydande besparingar på sina hyrbilsreservationer. Detta tidsbegränsade erbjudande ger ett utmärkt incitament för människor som vill säkra prisvärda och pålitliga transporter för sina framtida resplaner. Missa inte din chans att spara stort denna Cyber ​​Monday med AVIS-kampanjer och kuponger. Med ett brett urval av fordon att välja mellan och rabatterade priser kan kunderna njuta av en bekväm och kostnadseffektiv hyrupplevelse. Dra nytta av dessa exklusiva erbjudanden för att göra din nästa resa både trevlig och ekonomisk.

AVIS jul- och nyårskampanjer

AVIS erbjuder speciella jul- och nyårserbjudanden varje år. Kunder kan dra nytta av rabatterade priser på hyrbilar den här julen. Oavsett om du behöver ett fordon för semesterresor eller för att besöka nära och kära, erbjuder AVIS säsongserbjudanden. Med AVIS:s jul- och nyårskampanjer kan kunderna njuta av besparingar på ett brett utbud av fordon, från kompakta bilar till stadsjeepar. Planerar du en vinterresa eller roadtrip för att fira semestern? AVIS erbjuder konkurrenskraftiga priser och pålitlig service för att göra din reseupplevelse enkel och problemfri. Missa inte dessa exklusiva erbjudanden för att göra din semester ännu mer minnesvärd. Få ut det mesta av semesterperioden med AVIS specialerbjudanden för jul och nyårsafton. Boka din hyrbil nu för att säkerställa de bästa priserna och en stressfri reseupplevelse. Oavsett om du ska åka hem på semestern eller ge dig ut på ett vinteräventyr, har AVIS det perfekta fordonet för dina behov till ett rabatterat pris.

Vanliga frågor om AVIS

Erbjuder AVIS rabattkoder?

För närvarande finns det 1 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för AVIS i juli 2024 och de bästa kupongerbjudandena 30% Rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för AVIS?

För närvarande finns följande rabattkoder och kampanjerbjudanden för AVIS

Finns det alternativa sätt att spara på AVIS om en rabattkod inte är tillgänglig?

Kunder utan rabattkod kan fortfarande spara på AVIS genom att ta del av specialerbjudanden genom att boka i förväg eller genom att använda AVIS Preferred lojalitetsprogram för ytterligare förmåner.

Vad ska kunder göra om en rabattkod inte fungerar på AVIS?

Kunder som upplever problem med en rabattkod på AVIS bör kontakta kundtjänst för hjälp och förtydligande om kodens giltighet och villkor.

Kan rabattkoder överföras till andra på AVIS?

AVIS rabattkoder är vanligtvis ej överlåtbara och är endast avsedda att användas av mottagaren.

Kan kunder lösa in flera rabattkoder på AVIS?

Nej, kunder får i allmänhet inte kombinera flera rabattkoder på AVIS för en bokning.

Finns det några restriktioner eller begränsningar för att använda rabattkoder på AVIS?

Ja, begränsningar kan gälla beroende på de specifika villkoren för varje rabattkod, såsom blackout-datum, minimikrav för hyra eller vissa fordonstyper.

Vad är syftet med AVIS rabattkoder?

AVIS rabattkoder är utformade för att erbjuda kunderna rabatterade hyrbilspriser genom att göra tjänsten mer överkomlig och konkurrenskraftig.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för AVIS

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 1
🎇️ Rabattkoder 1
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 30% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 14 juli 2024

Bästa kupongkoder för AVIS

AVIS-KOD AVIS ERBJUDANDEBESKRIVNING UTGÅR UT
AWD A433300 and MUGA087 AVIS kampanjkod: 30% rabatt Augusti 31, 2024

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar AVIS

 • 5

Trip.com upp till 8 % kampanjkod första beställning

Augusti 15, 2025 SE KOD THB8
 • 32

EMIRATES.com 15% kampanjkod välj flyg

Augusti 16, 2025 SE KOD CC17
 • 10

Trainline.com 10% kampanjkod

Augusti 9, 2025 SE KOD AN10
 • 96

TURKISHAIRLINES.com 20% rabattkod

Augusti 28, 2025 SE KOD 24QF

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Avis - SV kupong-Koder

https://www.priceblink.com/coupons-codes/avis--de/19532
für Anmietungen in Irland Verifizierte 52. Geteilt 52 Tage vor von PriceBlink. 20 % MEDDELANDE kupong Verifizierte 52. Geteilt 52 Tage vor von PriceBlink. Über Avis - DE Gutscheine We currently have...

Avis kupong

https://de.promosgo.com/rabatt/avis.de
mit einem Mietwagen zum günstigen Preis von Avis. alle Kunden 18 BENUTZT ERFOLG Få kod Avis: kupong auf den Rund-um-Sorgenlos-Tarif Alle, die jetzt bei Avis Ihren Mietwagen mindestens 60...

Avis Bewertungen / erfarenheten :

https://www.gutscheins-rabatt.com/codes/avis
Geschenke). Exklusivt Avis Angebote im augusti 2021 & Rabattaktionen Sparen Sie mit Avis kupong 2021 och aktuell angebote, kuponger Avis August geprüft für Neu-und Bestandskunden, Exklusive...

Avis rabatt bahncard

http://haine-online.biz/avis-rabatt-bahncard.html
Nike Wmns Air Max Thea PRM *Stealth* EU-butik: Prestandakomfort, minimalistisk. Mitt dem Avis kupong kannst du dir 3 Tage. Angebote von Hertz, Enterprise meddelande miteinander verglichen.#botschaft...

Picodi billiger-mietwagen.de

https://www.picodi.com/de/billiger-mietwagen-de
Angebot Autovermietung zum Top Preis! Entdecken Sie jetzt die SIXT Angebote. Rabatt anzeigen 20% MEDDELANDE kupong Avis: Bis zu 20% Rabatt || Pick Up Period is 30/12/19 – 17/12/20 Code anzeigen500 15...

Picodi Europcar

https://www.picodi.com/de/europcar
Summer Special BIS ZU 35% SPAREN UND SPÄTER BEI BEDARF FLEXIBEL UMBUCHEN Rabatt anzeigen Avis kupong: 20% Rabatt Sparen Sie bis zu 20 % Rabatt nur für einen begrenzten Zeitraum. Stellen Sie...

Betalningsalternativ

Kreditkort (Visa, Mastercard)

AVIS Introduktion

AVIS är ett populärt biluthyrningsföretag som erbjuder ett brett utbud av fordon för att passa olika behov. Kunder kan enkelt boka bilar online via deras lättanvända webbplats. AVIS erbjuder uthyrningstjänster på många platser över hela världen, vilket gör det bekvämt för resenärer att få tillgång till pålitlig transport vart de än går. En av AVIS bästa attraktioner är dess frekventa rabatter och kampanjer. Kunder kan ofta hitta specialerbjudanden på uthyrning, inklusive rabatter på vissa bilmodeller eller besparingar på längre hyresperioder. Genom att dra nytta av dessa erbjudanden kan kunderna njuta av hyrbilar av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser, vilket gör deras reseupplevelser mer överkomliga och njutbara. Utöver rabatter driver AVIS även reklamkampanjer som ger kunderna mervärde. Dessa kampanjer kan inkludera gratis uppgraderingar, extra hyrdagar utan extra kostnad eller bonuspoäng för lojala kunder. Genom att hålla dig uppdaterad med de senaste kampanjerna på AVIS kan kunderna maximera sina besparingar och förbättra sin totala hyresupplevelse.

AVIS avbeställnings- och återbetalningspolicy

 • Avbokningar som görs inom 24 timmar efter bokning är berättigade till full återbetalning.
 • Avbokningar som görs mer än 24 timmar efter bokning kommer inte att återbetalas.
 • Återbetalningar kommer att behandlas inom 5-7 arbetsdagar.
 • För att avboka och begära återbetalning, vänligen kontakta AVIS kundtjänst.
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.