Generiska filter

Trip.com rabattkod och kuponger

Använd Trip.com kampanjkoder, rabattkoder och kuponger, planera din nästa resa, välj bland över 1.2 miljoner hotell, boka flyg till över 5000 XNUMX destinationer över hela världen och spara mer... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 6 avgivna
Till butik
 • 11

Nya användarkoder får upp till $16 rabatt på din första beställning

December 31, 2024 SE KOD  app
8%
 • 4

Endast för hotell: spara 8 % med denna Trip.com rabattkod

Oktober 31, 2024 SE KOD USD8
20 €
 • 9

Spara mer 20€ på Trip.com-appen på alla flyg med Air Europa till viktiga destinationer i Latinamerika och USA

Juni 30, 2024 SE ERBJUDANDE
50 €
 • 5

Trip.com Erbjudande: 50€ kampanjkod-kupongkampanj med Air Europa

Juni 30, 2024 SE ERBJUDANDE
 • 44

Trip.com APP 10€ rabatt Specialrabatt

Augusti 31, 2024 SE ERBJUDANDE

Utgångna kuponger

15%
 • 7

Boka utvalda flyg och få 15% AV på Trip.com

November 20, 2023 SE ERBJUDANDE
8%
 • 27

Trip.com Kampanjkod 8 % rabatt på hotellbokningar för nya användare

Januari 1, 2024 SE KOD USD8
8%
 • 4

TRIP.COM rabattkod 8 % rabatt på hotellbokningar för nya användare

Augusti 31, 2023 SE KOD USD8

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för Trip.com

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 40
🎇️ Rabattkoder 20
📌 Erbjudanden 20
➡️ Bästa kupongen 80% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 04 mars 2024

Vanliga frågor om Trip.com

Erbjuder Trip.com rabattkoder?

För närvarande finns det 40 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för Trip.com i mars 2024 och de bästa kupongerbjudandena 80% Rabatt

Hur kan jag få Trip.com kupongkod?

Välj en av de aktuella rabattkoderna som finns på vår hemsida. Klicka på knappen "Hämta kod". Kopiera resans kampanjkod. Innan du använder koder, se till att du kontrollerar minimiutgiftskravet.

Erbjuder Trip.com kampanjkoder eller specialrabatter för nya kunder?

Du kan prova medlemspriser och spara upp till 15% vid bokning av några hotell. Efter registrering kan du njuta av förmånerna med din Silverstatus. Rabatterna och specialerbjudanden du får som Trip.com-medlem är proportionella mot vilken kategori du väljer: Silver, Guld och Platina. Resemynt kan tjänas genom att boka hotell och flyg, recensera boenden och boka via Trip.com.

Var kan jag hitta alla erbjudanden och kampanjer på Trip.com?

Använda knappen "Erbjudanden" längst till höger i den övre navigeringsmenyn på trip.coms hemsida. Detta tar dig till en sida med alla aktuella kampanjer. Eller välj ett aktuellt rabatterbjudande från vår webbplats.

Erbjuder Trip.com rumsgaranti vid ankomst?

Ja! Trip.com erbjuder rumsgaranti för bokningar. Trip.com kommer att återbetala 3x beloppet för din bokning om det inte finns något ledigt rum vid ankomst.

Hur man lägger till en Trip.com Kampanjkod

Det är enkelt att lösa in dina koder för att spara på din Trip.com-bokning. Här är stegen att ta för att få Trip.com kampanjkodrabatt.

 • 1
  Välj den destination du vill besöka och välj sedan den typ av resa du föredrar (Hotell/Flyg/Bil, Tåg/Bil eller Tur, Biljett/Bil, Bil, Buss/Tåg, Bil).
 • 2
  Använd sökknappen för att få alla tillgängliga resultat.
 • 3
  Välj det alternativ som passar dig, klicka sedan på knappen "boka" för att komma till sidan där dina personuppgifter ska fyllas i.
 • 4
  Rulla ned till avsnittet "Specialförfrågningar". efter detta avsnitt hittar du texten "KAMPANJKOD". Klicka på "Välj/Enter", skriv in din kod i rutan och klicka på "Använd".
 • 5
  Fyll i gästuppgifterna och klicka på "Nästa steg: slutlig bekräftelse". Fyll i dina betalningsuppgifter och klicka på "Betala nu".

Bästa kupongkoder för Trip.com

TYP BESKRIVNING UTGÅR UT
Koda Nya användarkoder får upp till $16 rabatt på din första beställning December 31, 2024
Koda Endast för hotell: spara 8 % med denna Trip.com rabattkod Oktober 31, 2024
Sale Spara mer 20€ på Trip.com-appen på alla flyg med Air Europa till viktiga destinationer i Latinamerika och USA Juni 30, 2024
Sale Trip.com Erbjudande: 50€ kampanjkod-kupongkampanj med Air Europa Juni 30, 2024

Spara pengar med en Trip.com rabattkod

En trip.com-kupongkod kan hjälpa dig att spara pengar oavsett om du letar efter ett hotellrum eller ett semesterpaket. Dessutom kan du tjäna belöningsmil eller poäng för din resa.

Semesterpaket

Att använda en Trip com rabattkod är ett enkelt sätt att spara ett paket på din nästa semester. Webbplatsen har ett lättanvänt gränssnitt och professionell kundservice. Du kan också använda deal-finder-kalendern för att ta reda på alla erbjudanden. För att komma igång kan du registrera dig för en gratis bonus. Den här webbplatsen erbjuder några av de mest fantastiska erbjudandena och är en utmärkt resurs för alla dina semesterbokningsbehov.

Trip com-webbplatsen är en one-stop-shop för alla dina resebehov, oavsett om du letar efter en semester, en affärsresa eller en weekendresa. Du kan kolla in flyg, hotell och till och med utforska panoramautsikt över lägenheter och bostadsrätter. Om du är en resefantast kan du även kolla in andra kunders recensioner och ta reda på vilken av de många trip com-erbjudanden som passar dig.

En kalender finns också på trip.com-webbplatsen. Du kan se en månadskalender, en månadskalender med alla aktuella erbjudanden och en daglig dealkalender. Du kan också registrera dig för varningar för flygerbjudanden, hotell- och hyrbilsrabatter och gratis bonusar. Du kan också ladda ner en mängd olika mobilappar.

En deal-finder-kalender finns också tillgänglig på trip.com-webbplatsen för att hjälpa dig hitta de bästa erbjudandena. Andra funktioner inkluderar flexibla filteralternativ, en bonus och ett onlinebokningssystem som är säkert. Det finns ett stort utbud av erbjudanden och du kan vara säker på att du hittar något som passar din budget och din resesmak. Det finns också några andra förmåner på webbplatsen, till exempel en gratis Wi-Fi-hotspot för utvalda flyg. Som med alla webbplatser kan du också registrera dig för varningar för flyg- och hotellerbjudanden och kolla in de många andra funktionerna som erbjuds. Sajten har också tilldelats ett godkännandemärke för Trip com-logotyp, vilket betyder att du är i goda händer.

Lös in poäng eller miles genom att tjäna belöningsmil

Registrera bonusar med kreditkort för resebelöningar är ett bra sätt att tjäna poäng. Du kan använda poängen för att betala för dina hotellbokningar eller boka dina flyg. Du kan också överföra poängen till ditt flygbolags lojalitetsprogram. Du kan även använda poängen till presentkort eller kontanter. Du bör dock komma ihåg att värdet på poängen kommer att variera beroende på hur du löser in dem. Om du vill maximera värdet på dina poäng bör du välja ett kort med en hög belöningsgrad.

Dessa resebelöningar är till för frekventa resenärer som vill spara pengar på hotell och flyg. De är inte avsedda för förstaklassresor eller internationella resor. Innan du samlar poäng bör du tänka på dina resemål och välja ett belöningsprogram som ger den bästa avkastningen på dina resekostnader.

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.