Generiska filter

KIWI Kampanjkod för flyg juni 2023

Med Kiwi blir resor mycket billigare, och när du använder en Kiwi Kampanjkod köper du det billigaste flyget och sparar mer pengar. Jämför flygalternativ från 480 leverantörer, boka... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 4 avgivna
Till butik
 • 1

12 USD rabatt med KIWI.COM kampanjkod

Juni 30, 2023 HÄMTA KOD LYOZ
 • 874

Kiwi.com Kampanjkod 15 EUR rabatt

Augusti 31, 2023 HÄMTA KOD 2023
Januari 31, 2024 FÅ ERBJUDANDE
 • exklusiv
 • 42

Ta ut Kiwi.com-garantin och njut av alla dess fördelar

Januari 31, 2024 FÅ ERBJUDANDE
10%
 • 702

KIWI.COM kampanjkod 10% off

30 april 2023 HÄMTA KOD ES10
15%
 • 135

15% Off Sitewide för lärare, skolor och grupper

30 april 2023 HÄMTA KOD OR21
 • 258

Få 30 EUR rabatt på kiwi.com

Februari 28, 2023 HÄMTA KOD IFLY

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för KIWI

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 20
🎇️ Rabattkoder 17
📌 Erbjudanden 3
➡️ Bästa kupongen 5% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 03 juni 2023

Vanliga frågor om KIWI

Erbjuder KIWI kampanjkoder?

För närvarande finns det 20 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KIWI i juni 2023 och de bästa kupongerbjudandena 5% Rabatt

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för KIWI?

Hur får jag en Kiwi Kampanjkod?

Kupongkoderna finns på kiwi.com. Du kan också hitta dem på Facebook, Twitter eller Instagram. Vår webbplats är huvudkällan för kuponger. Kiwi.com-rabatter är ett särskilt fokus för vår uppmärksamhet.

Var anger du kampanjkod på Kiwi?

I kassan på sidan kiwi.com klickar du på "Vill du använda kupongkoden?" Efter än i fältet "Lös in kampanjkod" klistra in koden för att spara pengar.

Varför fungerar inte min Kiwi Kampanjkod?

Kiwi Kampanjkoden är i allmänhet ogiltig om den har upphört att gälla eller använts. Observera att om du redan har använt din Kiwi-kupong kommer du inte att kunna lösa in samma Kiwi Kampanjkod igen.

Är Kiwi.com återbetalningsbar?

Ja, du kan avboka din resa och begära en återbetalning via ditt Kiwi.com-konto. Dina återbetalningsalternativ beror på om transportören avbokade din resa eller om det är du som avbokar.

Hur man lyckas lägga till en kampanjkod på Kiwi.com

Det är mycket enkelt att lösa in dina kupongkoder för att spara på dina Kiwi.com-flyg. Följ bara de 5 stegen nedan.

 • 1
  Om det gäller ett flyg, välj avreseflygplatsen, flygplatsen dit du vill anlända och avrese- och returdatum.
 • 2
  Välj det flyg som passar dig bäst.
 • 3
  Logga in för enklare bokning. Fyll i kontaktuppgifterna för varje passagerare. Välj ett alternativ: kabin eller handbagage
 • 4
  Välj biljettpris, välj om du vill ha störningsskydd, välj en plats och fortsätt sedan till betalning.
 • 5
  Efter faktureringsuppgifterna hittar du texten "Lös in kampanjkod". Klicka på det. I specialrutan anger du din KIWI.com-kod och klickar på knappen Apply för att få din rabatt.

Spara mer med Kiwi Kampanjkod

Kiwi erbjuder prenumeranter på nyhetsbrev kampanjkoder. Som prenumerant på nyhetsbrevet kommer du att vara den första som får veta om nya erbjudanden och få en förhandstitt av alla aktuella kampanjkoder före någon annan. För att prenumerera på deras nyhetsbrev, scrolla till botten av Kiwis webbplats. När du har prenumererat kommer du att se en förhandsvisning av deras senaste erbjudanden som du sedan kan kopiera och använda för rabatter eller gratiserbjudanden. Kiwi erbjuder även studentrabatter. Studentrabatten kommer i form av en Kiwi kupongkod. Rabatten gäller i upp till sex månader. När du har använt en kupongkod är den inte längre giltig. Du måste vänta till nästa gång för att få nästa.

Varför välja att boka flyg från Kiwi.com

Flight Kiwi.com låter dig söka efter lågprisflyg till flera destinationer. När du väl har valt en stad och ett avresedatum hittar sajten de bästa erbjudandena. Den söker de billigaste rutterna över flera flygbolag, inklusive code-share och mindre flygbolag. Du kan också lägga till en destination eller flera destinationer till samma resplan, och webbplatsen kommer att söka efter det billigaste flyget som finns tillgängligt för varje etapp. Du kan till exempel flyga från San Francisco till Paris via Madrid och sedan återvända till San Francisco via London. Du kan också använda Kiwi för att söka efter de bästa flygen för din resplan om du missar en anslutning.

Kiwi.com är enkel och lätt att använda. Att kombinera flyg med andra transportsätt, som tåg- och bussbiljetter, är möjligt. Du kan också boka anslutningsflyg via sajten. Detta gör Kiwi till ett bra alternativ för sista minuten eller komplicerade resplaner. Du bör dock kontrollera tillgängligheten för vissa flyg på denna webbplats innan du bokar.

Sajten Kiwi.com erbjuder en dynamisk design som gör det enkelt att jämföra flyg. Kiwis sökverktyg hittar automatiskt de bästa priserna för din resa och låter dig även anpassa dina resultat efter dina specifika behov. Den erbjuder också en prisvarningsfunktion så att du kan ta emot popup-meddelanden på din telefon när de bästa erbjudandena finns tillgängliga.

 

Fördelar med Kiwi Mobile App

Kiwi låter dig skapa prisaviseringar och appen meddelar dig när priserna är rätt. Du kan också ställa in en tidsram och ta emot popup-meddelanden via din smartphone. Du kan också ställa in en destination och startpunkt. Du kommer att kopplas till din destination via appen. Om du till exempel reser från Toronto till Milano kan du skapa en varning för flyg som är mindre än halva priset på din ursprungliga destination.

Kiwi-garantin – hur fungerar det?

Kiwi.com-garantin hjälper dig att ta dig till din destination om något går fel på ditt flyg. Du måste dock kontakta flygbolaget först. Vissa kunder har missat sina flyg för att de inte kontaktade Kiwi eller försökte lösa problemet på egen hand. Du måste kontakta flygbolaget innan du bokar ett nytt flyg. Annars kommer du inte att vara berättigad till garantin.

Kiwi-garantin gör att du kan gå gratis ombord på nästa flyg om ditt flyg är försenat. Om ditt flyg är försenat med mer än fyra timmar kommer flygbolaget att ersätta dig för kostnaden för en övernattning. Om du missar din anslutning kommer du också att få mat för 10 USD.

Bästa kupongkoder för KIWI

TYP BESKRIVNING UTGÅR UT
Koda 12 USD rabatt med KIWI.COM kampanjkod Juni 30, 2023
Koda Kiwi.com Kampanjkod 15 EUR rabatt Augusti 31, 2023
Sale Upp till 75 % rabatt på utvalda resor med Kiwi.com-erbjudanden Januari 31, 2024
Sale Flyg under 100 € till den mest populära destinationen Januari 31, 2024

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Beställningar

Kontakta Alternativ

Kiwi.com sro, Tjeckien
+44 20 3769 1878
kiwi.com
/kiwicom247
© 2022 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.