Generiska filter

VIATOR rabattkod & kuponger juli 2024

VIATOR.com erbjuder sina kunder ett brett utbud av kuponger, kampanjer och erbjudanden. Dessa rabatter är utformade för att erbjuda besparingar på olika reseupplevelser och aktiviteter.... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta
 • 7

VIATOR.com-kampanj: upp till 40% rabatt

 • 25

Kampanjkod på VIATOR.com: extra 15 USD rabatt på beställning över 150 USD

Maj 16, 2025 SE KOD ON15
10%
 • 39

Bästa VIATOR kampanjkod: 10% extra rabatt

September 29, 2024 SE KOD RS10
10%
 • 27

10% VIATOR kampanjkod för alla aktiviteter

Januari 31, 2025 SE KOD ZKN5
10%
 • 14

10% VIATOR kampanjkod när du registrerar dig med e-post

Utgångna kuponger

10%
 • 30

Få extra 10% rabatt med denna VIATOR-kupongkod

Juni 30, 2024 SE KOD RS10
15%
 • 33

15% VIATOR-kupong för turer

Juni 30, 2024 SE KOD VE15

Var hittar du VIATOR rabattkoder

Eftersom du vill få rabatt nu när du bokar med VIATOR behöver du en kampanjkod. Vi har förberett här åt dig en lista över sätt du kan komma åt VIATOR-rabattkoder samt kampanjerbjudanden som är tillgängliga nu.

Hitta här var du kan hitta VIATOR Kampanjkoder

 • Besök den officiella webbplatsen för VIATOR.com.
 • Ladda ner VIATOR-appen.
 • Leta efter avsnittet "Erbjudanden" på huvudsidan.
 • Bläddra igenom de erbjudanden och rabatter som finns på vår hemsida.
 • Se avsnittet "Sista-minuten-erbjudanden" för begränsade erbjudanden.
 • Registrera dig för VIATOR.coms nyhetsbrev för att få exklusiva erbjudanden och rabatter via e-post.
 • Följ VIATOR.com på sociala medier för uppdateringar om specialerbjudanden.
 • Överväg att boka aktiviteter under lågsäsong för eventuella rabatter.
 • Håll utkik efter kampanjkoder eller kuponger som kan finnas tillgängliga online.
 • Kontakta VIATOR.com kundtjänst för ytterligare information eller hjälp med att hitta rabatter och erbjudanden.
VIATOR Kampanjkod

Vilka typer av kampanjkoder VIATOR erbjuder

Det finns flera typer av VIATOR kampanjerbjudanden och rabattkoder. Vet du inte vad de är? Se ovan på den här sidan för de senaste VIATOR kampanjkoderna eller, nedan, en sammanfattning av de typer av VIATOR kampanjerbjudanden och rabattkoder du kan hitta både på denna sida och på andra VIATOR kampanjerbjudanden och kodsidor.

Typer av kampanjerbjudanden och VIATOR rabattkoder

 • Särskilda koder meddelas på hemsidan/appen, som kommer att gälla automatiskt i kassan.
 • Kampanjkoder: dessa koder ger rabatter på hela priset för en upplevelse. Till exempel en kampanjkod för 20% rabatt skulle sänka priset på en resa från 100 € till 80 €.
 • Studentrabattkoder: dessa koder erbjuder speciella rabatter för studenter. Till exempel en studentrabattkod på 50% skulle sänka priset för en resa till 100 € till 50 €.
 • Medlemsrabattkoder: dessa koder erbjuder speciella rabatter för medlemmar i VIATORs lojalitetsprogram. Till exempel en medlemsrabattkod på 10% skulle sänka priset för en resa till 100 € till 90 €.
 • Nyhetsbrevprenumeranters rabattkoder: dessa koder erbjuder exklusiva rabatter till VIATOR-nyhetsbrevprenumeranter. Till exempel a 15% rabattkod för prenumeranter på nyhetsbrev skulle sänka priset för en resa på 100 € till 85 €.
 • Särskilda platsspecifika e-postkoder: tillämpas automatiskt så länge du använder de speciella länkarna som tillhandahålls.
 • VIATOR Kampanjkoder skickade via e-post: dessa anges i rutan för kampanjkod vid utcheckning.
VIATOR Kupongkod

Användningsregler för VIATOR rabattkod

Eftersom du vill få rabatt på din VIATOR-bokning nu måste du förutom att kopiera och klistra in en kampanjkod läsa och följa vissa regler för att använda en rabattkod. För detta har vi förberett en lista över alla regler nedan.

Alla regler för att använda en VIATOR Kampanjkod

 • VIATOR-kupongen måste användas inom den angivna giltighetsperioden.
 • Kupongen är endast giltig för en användning.
 • Kupongen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.
 • Kupongen är ej överlåtbar och kan inte bytas mot kontanter.
 • Kupongen är endast giltig för onlinebokningar gjorda via VIATORs webbplats.
 • Kupongkoden måste anges korrekt under bokningsprocessen för att få rabatten.
 • Rabatten som erbjuds av kupongen kommer att tillämpas på det totala beloppet för bokningen.
 • Kupongen kan inte användas för bokningar som redan har gjorts.
 • VIATOR förbehåller sig rätten att ändra eller annullera kupongen när som helst. All missbruk av kupongen kommer att leda till att den ogiltigförklaras.
VIATOR rabattkod

Aktuella VIATOR-kampanjer och rabattkoder

Varje vecka publicerar vi VIATOR kampanjkoder och rabatterbjudanden. För att göra det enklare för dig har vi här förberett en lista över de senaste VIATOR rabattkoderna och även kampanjerbjudanden tillgängliga just nu.

Senaste VIATOR kampanjkoder

 • 20% rabatt på guidade turer i Paris.
 • 15% rabatt på entrébiljetter till Louvren.
 • 10% rabatt på dagsturer till Versailles.
 • 25% rabatt på hop-on hop-off bussturer i Rom.
 • 30% rabatt på guidade turer till Colosseum.
 • 50% rabatt på båtkryssningar längs floden Seine i Paris.
 • 40% rabatt på helikopterturer i Grand Canyon.
VIATOR-kupongkod

Årliga reklamkampanjer som erbjuds av VIATOR

VIATOR Julrabatter

VIATOR.com är glada att kunna meddela att julrabatter kommer. Kunder kan nu dra nytta av specialerbjudanden och njuta av rabatterade priser på ett brett utbud av reseupplevelser. Oavsett om du letar efter en guidad tur, en dagsutflykt eller en unik aktivitet har VIATOR.com något för alla. Missa inte denna möjlighet att spara pengar och skapa bestående minnen. Besök vår hemsida idag för att utforska våra rabatterade alternativ och boka ditt nästa äventyr.

VIATOR Vinterrabatter

Kunder kan nu njuta av betydande besparingar på ett brett utbud av reseupplevelser. Från stadsrundturer till äventyrsaktiviteter, det finns något för alla. Dra nytta av detta tidsbegränsade erbjudande och utforska toppdestinationer till en bråkdel av priset. Missa inte detta tillfälle att skapa oförglömliga minnen. Besök VIATOR.com idag och börja planera din vinterresa.

VIATOR Black Friday-rabatter

VIATOR.com är glada över att tillkännage sin Black Friday-rea som erbjuder kunder exklusiva rabatter på ett brett utbud av reseupplevelser. Under denna period kan kunder dra nytta av betydande prisrabatter på populära turer, aktiviteter och attraktioner runt om i världen. Oavsett om du vill utforska historiska landmärken, ge dig ut på spännande äventyr eller njuta av kulinariska läckerheter, så har VIATOR.com något för alla. Med sin lättanvända webbplats och dedikerade kundsupportteam har det aldrig varit enklare att boka din drömreseupplevelse. Missa inte detta tidsbegränsade erbjudande och börja planera ditt nästa äventyr med VIATOR.com idag.

VIATOR Cyber ​​Monday-rabatter

VIATOR.com erbjuder för närvarande Cyber ​​Monday-rabatter på ett brett utbud av reseupplevelser. Kunder kan dra nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden för att spara på populära turer, aktiviteter och attraktioner runt om i världen. Oavsett om du är intresserad av att utforska historiska landmärken, njuta av spännande äventyr eller njuta av lokal mat, så har VIATOR.com något för alla. Missa inte denna möjlighet att planera din nästa oförglömliga reseupplevelse till ett lägre pris. Besök VIATOR.com nu för att bläddra bland tillgängliga erbjudanden och boka din drömsemester.

VIATOR Sommarrabatter

VIATOR.com erbjuder sommarrabatter varje år på ett brett utbud av reseupplevelser. Kunder kan njuta av rabatterade priser på olika turer, aktiviteter och attraktioner på populära resmål. Oavsett om du är intresserad av att ge dig ut på spännande äventyr eller ägna dig åt kulturella upplevelser, har VIATOR.com något för alla. Dra nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden och få ut det mesta av dina sommarresor. Planera din nästa semester med VIATOR.com och spara pengar samtidigt som du skapar oförglömliga minnen. Missa inte dessa otroliga sommarerbjudanden.

VIATOR Nyårsrabatter

VIATOR.com är glada över att kunna erbjuda nyårsrabatter genom att ge kunderna exklusiva rabatter på ett brett utbud av reseupplevelser. Från och med nu och fram till slutet av januari kan resenärer dra nytta av betydande rabatter på populära turer, aktiviteter och attraktioner runt om i världen. Oavsett om du vill utforska historiska landmärken, ge dig ut på spännande äventyr eller bara koppla av på en naturskön kryssning, så har VIATOR.com något för alla. Missa inte denna tidsbegränsade möjlighet att spara på ditt nästa reseäventyr. Besök vår hemsida idag för att söka efter rabatterade erbjudanden eller boka en oförglömlig upplevelse. VIATOR Kampanjkod

Vanliga frågor om VIATOR

Erbjuder VIATOR rabattkoder?

För närvarande finns det 5 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för VIATOR i juli 2024 och de bästa kupongerbjudandena 10% Rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för VIATOR?

Vad ska jag göra om min VIATOR rabattkod inte fungerar?

Om din rabattkod inte fungerar, kontrollera att du har skrivit in koden korrekt och att den fortfarande är giltig. Om problemet kvarstår kan du behöva kontakta VIATOR kundsupport för ytterligare hjälp.

Kan VIATOR rabattkoder överlåtas eller säljas till andra?

Rabattkoder är vanligtvis ej överlåtbara och kan inte säljas till andra. De är endast för personligt bruk och kan vara föremål för ytterligare villkor.

Vad är VIATOR rabattkoder?

Rabattkoder är alfanumeriska koder som används för att erbjuda rabatter eller specialerbjudanden på produkter eller tjänster. Vanligtvis skrivs de in under utcheckningsprocessen på en webbplats eller app för att tillämpa rabatten på det totala köpbeloppet.

Hur hittar jag kupongkoder för VIATOR.com?

För att hitta kupongkoder för VIATOR.com kan du besöka deras officiella hemsida och söka efter aktuella kampanjer eller rabatter. Dessutom kan du registrera dig för deras nyhetsbrev eller följa deras konton i sociala medier för att hålla dig uppdaterad med alla exklusiva erbjudanden eller kampanjkoder som kan vara tillgängliga.

Hur använder jag en kampanjkod på VIATOR.com?

Det är enkelt att använda en kampanjkod på VIATOR.com. När du har hittat en giltig kod kan du gå vidare till kassasidan. Under utcheckningsprocessen hittar du vanligtvis ett fält där du kan ange kampanjkoden. Ange bara koden och klicka på appliceringsknappen för att se rabatten återspeglas i ditt totala köpbelopp.

Finns det några restriktioner eller begränsningar när du använder kupongkoder på VIATOR.com?

Ja, det kan finnas vissa restriktioner eller begränsningar när du använder kampanjkoder på VIATOR.com. Dessa begränsningar kan variera beroende på den specifika koden och kampanjen. Vissa vanliga begränsningar kan inkludera utgångsdatum, minimikrav för köp och begränsningar för de typer av produkter eller tjänster som koden kan tillämpas på. Det är viktigt att noggrant läsa igenom villkoren för varje kampanjkod för att säkerställa att du uppfyller alla krav för dess användning.

Hur man lägger till en VIATOR Kampanjkod

Med den senaste VIATOR-kupongen du kan få 10% rabatt på den turistaktivitet du vill boka. Andra VIATOR kampanjkoder ger dig också mellan 3 % och 15% extra rabatt. Så här använder du en VIATOR-kupong:

 • 1
  Sök efter den plats eller aktivitet du vill ha och datumet du vill att den ska äga rum och klicka sedan på söksymbolen.
 • 2
  Från listan över tillgängliga alternativ välj den aktivitet (tur) du vill ha genom att klicka på bilden eller på textbeskrivningen.
 • 3
  Välj antal personer och klicka sedan på något av alternativen Boka nu & betala senare eller Boka nu.
 • 4
  På nästa sida skapa ett VIATOR-konto eller logga in på ditt befintliga.
 • 5
  Till höger på sidan kan du se vilken aktivitet du har valt och texten "Ange kampanjkod". Klicka på den texten.
 • 6
  Skriv Viator-kupongen i rutan där texten "Lägg till kampanjkod" står och tryck på APLLY-knappen för att få rabatten. Slutför din bokning genom att klicka på knappen Nästa.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för VIATOR

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 5
🎇️ Rabattkoder 4
📌 Erbjudanden 1
➡️ Bästa kupongen 10% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 14 juli 2024

Bästa kupongkoder för VIATOR

VIATORKOD VIATOR ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A VIATOR.com-kampanj: upp till 40% rabatt N / A
GROUPON15 Kampanjkod på VIATOR.com: extra 15 USD rabatt på beställning över 150 USD Maj 16, 2025
REUTERS10 Bästa VIATOR kampanjkod: 10% extra rabatt September 29, 2024
H7Y6SANKZKN5 10% VIATOR kampanjkod för alla aktiviteter Januari 31, 2025

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar VIATOR

 • 4

Trip.com upp till 8 % kampanjkod första beställning

Augusti 15, 2025 SE KOD THB8
 • 28

EMIRATES.com 15% kampanjkod välj flyg

Augusti 16, 2025 SE KOD CC17
 • 10

Trainline.com 10% kampanjkod

Augusti 9, 2025 SE KOD AN10
 • 93

TURKISHAIRLINES.com 20% rabattkod

Augusti 28, 2025 SE KOD 24QF

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

마시로 - Viator

https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=kizunaai&no=10310834
初見さん歓迎!土曜の定期歌枠!【#凪乃ましろ #vtuber 】 自由に歌いまま?ッシュク ーポ ン配布中!ボイス付き...

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
ApplePay
Kreditkort (Visa, Mastercard)
Presentkort

Frakt alternativ

Via e-post

Kontakta Alternativ

400 1st Avenue, Needham, MA 02494, USA
@viatortravel
ViatorTravel
ViatorTours
www.viator.com

VIATOR Introduktion

VIATOR.com är en resebokningswebbplats som erbjuder ett brett utbud av kampanjer och rabattkoder. Med ett lättanvänt gränssnitt och ett stort urval av destinationer låter VIATOR.com resenärer enkelt hitta och boka sina önskade aktiviteter och upplevelser. Webbplatsen innehåller olika kategorier inklusive sightseeingturer, dagsturer och flerdagars äventyr som tillgodoser olika intressen och preferenser. VIATOR.com tillhandahåller detaljerade beskrivningar, kundrecensioner och betyg för varje aktivitet, vilket säkerställer att resenärer kan fatta välgrundade beslut. Webbplatsen erbjuder också flexibla bokningsalternativ, så att användare kan välja önskade datum och tider. Dessutom erbjuder VIATOR.com ofta erbjudanden och rabatter, vilket gör det till ett kostnadseffektivt val för resenärer som vill utforska nya destinationer eller njuta av unika upplevelser. Sammantaget tillhandahåller VIATOR.com en bekväm och pålitlig plattform för resenärer att planera och boka sina resor, och erbjuder ett brett utbud av alternativ och säkerställer en problemfri bokningsupplevelse.

Hur man gör en VIATOR-bokning

Bokningar kan göras på webbplatsen VIATOR.com eller via VIATORs mobilapp. För att göra en bokning måste kunder uppge sin personliga information, inklusive namn, e-postadress och telefonnummer. Kunder kan välja mellan en mängd olika betalningsalternativ, inklusive kreditkort, betalkort eller PayPal. När en bokning har bekräftats kommer kunder att få en bekräftelse via e-post med all information om sin bokning.

VIATOR bokningspolicy

Kunder kan avboka sin bokning upp till 24 timmar före den planerade starttiden för full återbetalning. För att avboka en bokning måste kunder kontakta VIATOR.com direkt via sina kundsupportkanaler. Återbetalningar för avbokade bokningar kommer att behandlas inom 5-7 arbetsdagar. I händelse av att en tur eller aktivitet ställs in av operatören kommer kunderna att meddelas och erbjudas en alternativ eller full återbetalning. VIATOR.com förbehåller sig rätten att ändra eller avboka bokningar i händelse av oförutsedda omständigheter eller force majeure-händelser. VIATOR Kupong
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.