Generiska filter

KLM rabattkod & kuponger Maj 2024

KLM erbjuder sina kunder olika kuponger och kampanjer. Dessa belöningar är utformade för att ge mervärde och besparingar för resenärer. Ett exempel är Frequent Flyer-programmet,... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 4.8 - 1 rösta
 • 5

KLM.com-kupong: 10% rabatt utvalda medlemmar

 • 15

Ta 10% marknadsföring endast hos KLM.com-medlemmar

10%
 • 32

KLM kampanjkod för utvalda destinationer: spara 10%

Juni 30, 2024 SE KOD mfb
10%
 • 14

Med KLM Blue Explorer-medlemskap får du 10% rabatt

November 30, 2024 SE ERBJUDANDE
 • 22

10% rabatt på allt med Flying Blue Explorer Member hos KLM

 • 2

Flyg från Amsterdam till USA för endast 333 USD

Var hittar du KLM rabattkoder

Hos KLM får du ytterligare rabatt på dina flygbiljetter bokade på KLM:s officiella hemsida med en KLM rabattkod. Eftersom de flesta av våra besökare ännu inte vet var och hur man hittar KLM-kuponger, har vi förberett några förslag nedan.

Guide till hur du får giltiga KLM rabattkoder

 • Kolla den officiella KLM-webbplatsen för att se om det finns några erbjudanden eller rabattkoder tillgängliga.
 • Prenumerera på KLMs nyhetsbrev för att få meddelanden om rabattkoder.
 • Följ KLM:s konton i sociala medier för att hålla dig uppdaterad med eventuella kampanjer eller rabattkoder.
 • Sök på kupongsajter och rabattplattformar för att hitta eventuella KLM rabattkoder.
 • Delta i KLMs lojalitetsprogram för att få exklusiva rabattkoder.
 • Kontakta KLMs helpdesk för att begära information om tillgängliga rabattkoder.
KLM Kampanjkod

Typer av KLM Kampanjkoder

Det finns flera typer av KLM Kampanjkoder, beroende på varje resenärs profil och vilken period de bokar och reser med KLM Airlines.

Vissa typer av rabattkoder för KLM

 • Kampanjkoden "EARLYBIRD" erbjuder en 15% rabatt för bokningar gjorda minst 60 dagar före resan.
 • Kampanjkoden "WEEKEND" erbjuder en 10% rabatt för helgresor.
 • Kampanjkoden "FAMILY" erbjuder en 20% rabatt för bokningar inklusive minst 3 passagerare.
 • Kampanjkoden "BUSINESS" erbjuder en 25% rabatt för affärsresor.
 • Kampanjkoden "LOYALTY" erbjuder bonuspoäng för medlemmar i KLM:s lojalitetsprogram.
 • Kampanjkoden "SUMMER" erbjuder en 30% rabatt för resor under sommarsäsongen.
 • Kampanjkoden "STUDENT" erbjuder en 20% rabatt för studenter under 26 år.
KLM-kupongkod

Regler för att använda en KLM rabattkod

För att använda en KLM-kupong är det bra att följa vissa allmänna regler för att säkerställa att du får den relaterade rabatten.

De viktigaste reglerna för att använda en KLM rabattkod

 • Kontrollera utgångsdatumet för KLM-kupongen innan du använder den.
 • Se till att kupongen endast är giltig för köp av KLM flygbiljetter.
 • Respektera villkoren för KLM-kupongen, såsom giltighet endast för vissa destinationer eller reseklasser.
 • Du kan inte använda mer än en KLM-kupong för ett enda köp.
 • KLM-kupongen kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
 • Se till att du anger rätt kupongkod när du bokar.
 • Om du har några problem med att använda din KLM-kupong, kontakta kundtjänst för hjälp.
KLM rabattkod

Senaste KLM-kampanjerbjudanden och kupongkoder

Veckovisa KLM-kampanjerbjudanden äger rum för vissa destinationer, ibland är rabatter tillgängliga för dem som använder en KLM-rabattkupong.
 • 20% rabatt på flygbiljetter köpta i slutet av månaden.
 • Specialkampanj för Flying Blue-medlemmar: 30% rabatt på business class uppgraderingar.
 • 50 rabattkupong för hotellbokningar i samarbete med KLM.
 • 10% rabatt på biluthyrning via KLM.
 • Specialerbjudande för familjer: barn under 12 år reser gratis.
 • 15% rabatt på flyg till exotiska destinationer.
 • Kampanj för inrikesflyg: 2 gratis bagage för KLM-passagerare.
KLM-kupongkod

De viktigaste KLM årliga reklamkampanjerna

20% KLM-rabatt för studenter

20% rabatt på studentbiljetter på alla destinationer. För att kunna dra nytta av detta erbjudande måste studenter uppvisa ett giltigt studentlegitimation eller bevis på registrering. Rabatten gäller både för inrikes- och utrikesflyg med KLM. Vi förstår de ekonomiska utmaningarna studenter står inför och strävar efter att göra resor mer överkomliga för dem. Vi tror att denna rabatt kommer att hjälpa studenter att utforska världen och få värdefulla erfarenheter. Observera att denna rabatt inte kan kombineras med andra kampanjer eller erbjudanden. För mer information och för att boka din rabatterade flygresa, besök KLMs webbplats eller kontakta vår kundtjänst.

KLM Black Friday rabatt

Black Friday-kampanj med rabatter på upp till 30% på flyg till utvalda destinationer. KLM erbjuder Black Friday-rabatt. Rabatten är tillgänglig för utvalda flyg OCH destinationer. Kunderna kan spara upp till 30% på sina bokningar. Kampanjen är endast giltig under en begränsad tid. För att dra nytta av rabatten måste kunderna boka sina flygresor via KLM:s webbplats eller mobilapp. Villkor gäller.

KLM 15% Rabatt för grupper

15% rabatt för passagerare som reser i grupp. KLM erbjuder rabatter för grupper. Dessa rabatter är tillgängliga för grupper på 10 eller fler passagerare som reser tillsammans. Rabattens storlek varierar beroende på gruppens storlek och destination. För att fråga om grupprabatter kan kunder kontakta KLM:s gruppbokningsavdelning.

KLM sommarkampanj

Sommarkampanj, KLM erbjuder rabatterade flygresor till exotiska destinationer. Vi är glada att kunna meddela att KLM erbjuder sommarrabatt. Denna rabatt är tillgänglig under en begränsad tid och gäller för vissa flyg. Besök KLM:s webbplats eller kontakta kundtjänst för mer information om detta kampanjerbjudande. Tack för att du valde KLM.

KLM tidig bokningsrabatt

10% rabatt för passagerare som bokar flyg minst 3 månader före resedatum. KLM erbjuder rabatt för dig som bokar sina flygbiljetter minst 3 månader före resedatumet. Denna exklusiva rabatt är deras sätt att visa uppskattning till kunder för deras tidiga planering. Detta erbjudande kommer att ge ett extra incitament för passagerare att planera sina resor i god tid, vilket säkerställer en smidigare reseupplevelse.

KLM Julrabatter

Julkampanj, KLM är glada att kunna meddela att julrabatter kommer. Detta tidsbegränsade erbjudande låter kunderna njuta av rabatterade priser på utvalda flyg. Oavsett om du planerar en vintersemester eller besöker nära och kära under semestern är det nu den perfekta tiden att boka dina biljetter på KLM. Dra nytta av dessa exklusiva rabatter och upplev den exceptionella service och komfort som KLM är känt för. Missa inte denna möjlighet att spara pengar när du reser med ett av världens ledande flygbolag. Boka dina biljetter idag och gör denna julsäsong ännu mer speciell med KLM.

KLM 25% Rabatt med KLM Lojalitetskort

25% rabatt för passagerare som använder KLMs lojalitetskort. Kunder med ett KLM-lojalitetskort har rätt till exklusiva rabatter. Dessa rabatter gäller för ett brett utbud av produkter och tjänster som erbjuds av KLM. Genom att visa upp sitt lojalitetskort vid köptillfället kan kunderna njuta av rabatterade priser på flyg, uppgraderingar och ytterligare faciliteter. Detta program är utformat för att belöna lojala kunder. Vi uppmuntrar alla kunder att dra nytta av dessa specialerbjudanden och maximera fördelarna med deras KLM-lojalitetskort.

KLM Cyber ​​Monday-rabatt

Cyber ​​Monday-kampanj på KLM. Det berömda flygbolaget erbjuder spännande Cyber ​​Monday-rabatter. Dra nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden för att spara på din nästa KLM-flygning. Oavsett om du planerar en affärsresa eller en välförtjänt semester, erbjuder dessa rabatter en fantastisk möjlighet att boka ditt flyg till ett mycket lägre pris. Missa inte denna chans att uppleva KLM:s exceptionella service samtidigt som du får betydande besparingar. Agera snabbt och säkra din rabattbiljett under KLM Cyber ​​Monday-rabatten. KLM kampanjkod

Vanliga frågor om KLM

Erbjuder KLM rabattkoder?

För närvarande finns det 6 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för KLM i maj 2024 och de bästa kupongerbjudandena 10% Rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för KLM?

Vad är KLM rabattkoder?

KLM rabattkoder är alfanumeriska koder som du kan använda för att få rabatter eller ytterligare förmåner när du köper flygbiljetter eller tjänster som erbjuds av KLM Airlines.

Hur kan jag få en KLM rabattkod?

Det finns flera sätt att få en KLM rabattkod. Dessa kan erbjudas direkt av KLM genom deras kampanjkampanjer eller så kan du hitta KLM rabattkoder tillgängliga på kupongsajter eller plattformar för resebokning.

Hur kan jag använda en KLM rabattkod?

För att använda en KLM rabattkod måste du ange koden vid bokning på KLM hemsida eller i deras mobilapp. Rabattkoden kommer automatiskt att tillämpas på det totala priset för bokningen, vilket minskar den slutliga kostnaden.

Finns det några begränsningar eller villkor för att använda KLM rabattkoder?

Ja, det finns vissa begränsningar och villkor för användningen av KLM rabattkoder. Dessa kan variera per kod och kan inkludera giltighetsperioder, specifika destinationer eller vissa bokningsklasser.

Vilka förmåner kan jag få genom att använda en KLM rabattkod?

Genom att använda en KLM-rabattkod kan du få förmåner som rabatter på flygresor, uppgraderingar till högre klasser eller andra ytterligare förmåner som tillgång till exklusiva lounger eller prioriterad ombordstigning.

Hur man lägger till en KLM rabattkod

Om du har valt en KLM-kupong från den här sidan och vill använda den framgångsrikt, här är stegen du behöver ta:

 • 1
  Välj din avgångs- och ankomstflygplats, antal personer och vilken period du vill resa och klicka sedan på sökknappen.
 • 2
  Välj det resealternativ du vill ha och vilken typ av biljett som passar dig.
 • 3
  Fyll i passageraruppgifterna.
 • 4
  I nästa steg väljer du att skapa ett Flying Blue-medlemskonto eller logga in på ditt befintliga om du redan är registrerad. Välj om du vill välja ett försäkringsalternativ för din resa eller inte och klicka sedan på Fortsätt.
 • 5
  På nästa sida, där du måste välja din betalningsmetod, skriv KLM Kampanjkoden i rutan med texten "Ange ett kupongnummer eller rabattkod" och klicka på LÄGG TILL-knappen.
 • 6
  Välj din betalningsmetod och klicka på den blå knappen "Fortsätt till betalning" för att slutföra din KLM-biljettbokning.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för KLM

🛍️ Kategori Resa
🔥 Totala erbjudanden 6
🎇️ Rabattkoder 1
📌 Erbjudanden 5
➡️ Bästa kupongen 10% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% Rabatt
🚚 Fri frakt NEJ
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 24 May 2024

Bästa kupongkoder för KLM

KLM-KOD KLM ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A KLM.com-kupong: 10% rabatt utvalda medlemmar N / A
N/A Ta 10% marknadsföring endast hos KLM.com-medlemmar N / A
mfb KLM kampanjkod för utvalda destinationer: spara 10% Juni 30, 2024
N/A Med KLM Blue Explorer-medlemskap får du 10% rabatt November 30, 2024

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar KLM

 • 1

Njut av 5% kampanjkod på Barcelo.com

 • 1

CONDOR AIRLINES kampanjkod för denna månad: extra $30 rabatt på flygbiljetter

Oktober 31, 2024 SE KOD fest
 • 1

AIRASIA kampanjkod: 10% rabatt för internationella flyg

Februari 28, 2025 SE KOD ME10
 • 3

ALAMO kampanjkod: använd den för att spara $15

Oktober 12, 2024 SE KOD A087
 • 18

Bästa BOOKING.com Kampanjkoden: använd den för att spara 6%. Endast om du betalar med VISA betal- eller kreditkort

December 31, 2024 SE KOD BKNG

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

KLM rabatt koda 2023: 30% sänkt

https://www.rushflights.com/10-off-klm-flights-coupon-code-2013/
Humberside, Leeds Bradford, Cardiff, Inverness och Belfast. Minsta köp för detta KLM promo koda är £135 före rabatt. Lägsta pris för biljetten för Business Class-rabatt är £1250...

Se alla kuponger

https://www.headshopdeals.com/sales/klm-amsterdam-to-norwich/
vårt senaste Clm kupong koda. Chockerande rabatt koda börja och komma för att rädda. Beställ vad du vill ha och dra nytta av detta promo koda! Clm Slutar 7-10-19 Get Koda TP... Få en sänkning på €25...

20 € rabatt på AIR ITALY (Airitaly.com) rabatt promo koda 2023

https://www.rushflights.com/e20-off-meridiana-discount-coupon-code-2016/
Njut av din rabatterade flygresa med AIR ITALY! Air Italys officiella hemsida är www.airitaly.com. Kolla även våra andra kampanjkoder: Iberia promo koda, Vueling rabatt koda or KLM promo koda...

KLM promo koda - upp till 20% rabatt på flyg!

https://www.flynous.com/klm-promotion-code-great-discount-all-flights/
Det finns en ny möjlighet att spara med ett SkyTeam-flygbolag med hjälp av nedan KLM promo koda på avgångar från Tyskland till alla långväga destinationer i hela världen inom ekonomi, premiumekonomi eller företag...

KLM promo Koda

https://www.supersavermama.com/au/klm-promo-code/
KLM Rabatt Koda Internationella resor blev väldigt lätta jämfört med för bara 15 decennier sedan. Med stöd av World Wide Web kan du planera, boka och köpa dina biljetter med bara ett musklick...

KLM FLYGERBUD (& promo koda) TILL LAGOS, NIGERIA (Boka senast den 31 oktober) - #SASSYFUNKE

https://sassyfunke.com/klm-flight-deals-promo-code-to-lagos-nigeria-book-by-the-31st-of-october/
och London (och därefter). Använd denna länk: https://www.klm.com.ng för att boka. Använd även dessa promo koder nedan: Clm100 år – ekonomiklass 100klmdeal – Business class Glad shopping på flyg. promo...
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.