Generiska filter

TEMU rabattkod & kuponger Maj 2024

Vi erbjuder en mängd olika TEMU-kuponger och kampanjer på vår hemsida. Dessa specialerbjudanden är utformade för att ge kunderna ytterligare besparingar och incitament när de gör ett köp.... Läs mer
Ditt betyg: 5.0
Betyg: 4.7 - 4 avgivna
 • 111

Ta 30% rabattbeställning över USD39 hos TEMU.com nya kunder

 • 481

Kampanj på TEMU.com: 20% rabatt första order SMS sign up

 • 853

30% kampanjkod på TEMU.com för över 35 USD

Juni 12, 2025 SE KOD EW30
30%
 • 2709

TEMU kupongkod: spara 30% på order över $ 39

November 30, 2024 SE KOD EW30
30%
 • 2788

Endast för nya kunder! Spara 30% med denna TEMU Kampanjkod

December 31, 2025 SE KOD EW30
30%
 • 2140

30% TEMU-kupong för beställningar över $39

December 29, 2024 SE KOD 2024
30%
 • 2263

TEMU kampanjkod: spara 30% på beställningar över $29 värde

November 30, 2024 SE KOD EW30

Var du kan hitta TEMU rabattkoder

I TEMUs onlinebutik kan du hitta kampanjkoder direkt på framsidan eller på produktsidan när du når betalningsmetoden. Men du kan också få TEMU rabattkoder med vilka du får betydande rabatter med andra metoder, vilket kommer att förklaras nedan.

Ta reda på här hur du kan få TEMU rabattkoder

 • TEMU.com hemsida: TEMUs hemsida har en sektion dedikerad till rabattkoder, där du kan hitta regelbundet uppdaterade koder.
 • TEMU Mobile App: TEMU mobilappen har också en sektion dedikerad till rabattkoder, där du kan hitta regelbundet uppdaterade koder.
 • Kupongwebbplatser: Det finns ett antal kupongwebbplatser som listar rabattkoder för en mängd olika butiker, inklusive TEMU.com. Några exempel på kupongwebbplatser inkluderar Promonix, Promocode.ac och Coupons-Promo-Code.com.
 • Sociala medier: TEMU är aktivt på en mängd olika sociala medieplattformar, inklusive Facebook, Instagram och Twitter. Företaget lägger ofta ut rabattkoder och andra specialerbjudanden på dessa plattformar.
 • Du kan också anmäla dig till TEMUs nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad med de senaste erbjudandena och kampanjerna.
TEMU kampanjkod

Typer av kampanjkoder och rabatterbjudanden som TEMU erbjuder

Det finns flera sätt att få rabatt i TEMUs webbutik, eftersom det finns flera typer av kampanjerbjudanden och flera typer av kampanjkoder. För att göra det lättare för dig att förstå förklarar vi nedan vad alla typer av TEMU Kampanjkoder är.

Ta reda på nu vilka typer av TEMU-kampanjerbjudanden och rabattkoder som finns

 • Procentuella rabatter: Dessa koder ger en rabatt på en viss procent av ordervärdet. Till exempel, en 10% rabattkod kommer att minska ordervärdet med 10%.
 • Fasta rabatter: Dessa koder ger en fast rabatt på pengar av beställningsvärdet. Till exempel kommer en rabattkod på $50 att minska beställningsvärdet med $50.
 • Fri leverans: Dessa koder erbjuder gratis leverans på beställningar över ett visst värde. Till exempel kommer en gratis leveranskod för beställningar över 100 USD att tillåta kunder att ta emot sin beställning gratis för alla beställningsvärden över 100 USD.
 • Specialerbjudanden: Dessa koder erbjuder specialerbjudanden såsom rabatter på produkter med vissa etiketter eller gratiserbjudanden vid köp av specifika produkter. Till exempel en kod som erbjuder en 20% rabatt på alla produkter med etiketten "Rabatt" gör att kunderna kan spara 20% på alla produkter med denna etikett.
 • Presentkoder: Dessa koder kan användas för att köpa presenter till andra. Vanligtvis kan dessa koder användas för att köpa vilken produkt som helst i butiken.
 • Inbjudningskoder: Dessa koder kan användas av nya kunder för att få rabatt på sin första beställning. Vanligtvis erbjuder dessa koder en 10% or 20% rabatt.
 • Lojalitetskoder: Dessa koder kan användas av lojala kunder för att få belöningar som lojalitetspoäng eller ytterligare rabatter. Vanligtvis erbjuds dessa koder till kunder som har gjort flera köp från butiken.
TEMU Kupongkod

Regler för användning av TEMU rabattkoder

När en TEMU rabattkupong inte fungerar är det möjligt att den används felaktigt. Av denna anledning förklarar vi nedan alla regler för att använda en TEMU-kupongkod så att du kan dra nytta av rabatten som beskrivs på kupongpresentationssidan.

Alla regler för att använda en TEMU Kampanjkod

 • Kontrollera kupongens giltighetstid. Varje TEMU-kampanjkupong har ett utgångsdatum. Om du försöker använda en kupong som har gått ut så fungerar det inte.
 • Se till att kupongen är giltig för de produkter du vill köpa. Vissa TEMU-kampanjkuponger är endast giltiga för vissa produkter eller produktkategorier.
 • Ange rätt kupongkod. Se till att du anger rätt kupongkod utan fel. Om du anger fel kod fungerar inte kupongen.
 • Använd kupongen innan du slutför din beställning. Du kan inte använda en kampanjkupong efter att du redan har slutfört din beställning.
 • Om du har några frågor om hur du använder din TEMU-kampanjkupong kan du kontakta TEMU kundtjänst.
TEMU rabattkod

Aktuella TEMU-kampanjer och rabattkoder

Det finns många kampanjerbjudanden och rabattkoder som gäller idag på TEMUs onlinemarknad. Av denna anledning presenterar vi dig nedan de senaste giltiga kampanjkoderna och rabatterbjudandena för denna butik.

De senaste giltiga kampanjkoderna och rabatterbjudandena från TEMU

 • Använd koden "SAVE10" för att få 10% rabatt på alla köp.
 • Ange koden "FREESHIP" för fri frakt på beställningar över $50.
 • Få en 20% rabatt på utvalda varor med koden "REA20".
 • Använd koden "EXTRA15" för tillägg 15% rabatt på utförsäljningsartiklar.
 • Ange koden "VÄLKOMMEN" för a 5% rabatt på din första beställning.
 • Få en gratis present på $25 med koden "GIFT25" på beställningar över $100.
 • Använd koden "FLASHSALE" under en begränsad tid 25% rabatt på alla produkter.
 • Ange koden "LOYALTY" för att få en kupong på 10 USD till ditt nästa köp.
TEMU-kupongkod

Årliga TEMU-kampanjer

TEMU Nyårsrabatt

TEMU.com, den ledande onlineåterförsäljaren, är glada över att kunna presentera sina nyårsrabatter. Med semesterperiodens ankomst kan kunder nu njuta av otroliga besparingar på ett brett utbud av produkter. Från moderiktig elektronik, heminredning till skönhetssaker, TEMU.com har något för alla till oslagbara priser. Under denna tidsbegränsade kampanj kan kunder dra nytta av rabatter på upp till 60% av valda objekt. Oavsett om du funderar på att uppgradera din smartphone, fräscha upp din garderob eller försköna ditt boende, så har TEMU.com dig täckt. Med ett varierat urval av kvalitetsprodukter från toppmärken kan du handla med tillförsikt och veta att du får det bästa värdet för pengarna. Missa inte dessa fantastiska erbjudanden! Besök TEMU.com idag och börja spara på dina favoritartiklar. Med den lättanvända webbplatsen och säkra betalningsalternativ har shopping aldrig varit bekvämare. Få ut det mesta av nyårsrabatterna på TEMU.com och börja det nya året med otroliga besparingar.

TEMU Vårrabatt

Denna tidsbegränsade kampanj ger kunderna otroliga rabatter på ett brett utbud av produkter. Från mode och skönhet till elektronik och hemvaror, shoppare kan hitta bra erbjudanden på sina favoritartiklar. Missa inte denna fantastiska möjlighet att spara stort på TEMU.coms vårrea. Under Vårrean kan kunderna räkna med att få rabatter på upp till 50% av valda objekt. Oavsett om du behöver en ny garderob för säsongen eller vill uppgradera din elektronik, har TEMU.com dig täckt. Med ett stort urval av produkter från toppmärken kommer shoppare säkert att hitta något som passar deras behov och budget. Förutom oslagbara priser erbjuder TEMU.com även snabb och pålitlig leverans, vilket säkerställer att dina inköp kommer fram till din dörr på nolltid. Så varför vänta? Dra nytta av vårens rabatter på TEMU.com och njut av otroliga besparingar på högkvalitativa produkter.

TEMU Sommarrea

TEMU.com erbjuder spännande sommarkampanjer. Oavsett om du letar efter en ny outfit, elektronik eller heminredning har TEMU.com dig täckt. Med rabatter upp till 50% av, nu är det perfekta tillfället att shoppa dina favoritartiklar. Missa inte dessa fantastiska sommarerbjudanden på TEMU.com. Modeentusiaster kommer att bli glada över att hitta ett brett utbud av moderiktiga klädalternativ på TEMU.com. Från snygga klänningar till bekväma aktiva kläder, det finns något för alla. Med sommarkampanjerna kan du uppdatera din garderob utan att bryta banken. Dra nytta av rabatterna och håll dig på modet den här säsongen. Förutom mode erbjuder TEMU.com även bra erbjudanden på elektronik och heminredning. Oavsett om du behöver en ny smartphone, en smart hemenhet eller snygga möbler har TEMU.com allt. Med sommarkampanjer kan du uppgradera dina prylar och förbättra ditt boende till en bråkdel av priset. Missa inte sommarkampanjerna på TEMU.com. Med rabatter på mode, elektronik och heminredning finns det något för alla. Besök TEMU.com idag och dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden.

TEMU Back To School-erbjudanden

TEMU.com, en ledande onlineplattform, erbjuder studenter och elever spännande erbjudanden om tillbaka till skolan. Med det nya läsåret precis runt hörnet är TEMU.com här för att göra din upplevelse tillbaka till skolan oförglömlig. Från skolmaterial till elektronik, de har dig täckt. På TEMU.com hittar du ett brett utbud av produkter för att tillgodose alla dina behov av att gå tillbaka till skolan. Oavsett om du behöver anteckningsböcker, pennor, ryggsäckar eller miniräknare så har de allt. Med deras omfattande utbud kan du enkelt hitta artiklar som passar din stil och budget. TEMU.com erbjuder inte bara en mängd olika produkter, utan de erbjuder också konkurrenskraftiga priser. Med deras överkomliga priser kan du få allt du behöver utan att förlora alla dina pengar. Missa inte de otroliga tillbaka-till-skolan-erbjudandena på TEMU.com. Börja det nya akademiska året med deras högkvalitativa produkter och överkomliga priser. Besök deras hemsida idag och dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden.

TEMU höstrabatt

TEMU.com erbjuder spännande hösterbjudanden och rabatter. Med ankomsten av den nya säsongen kan kunderna ta del av specialerbjudanden på ett brett utbud av produkter. Från mode och accessoarer till heminredning och elektronik, TEMU.com har något för alla. Missa inte dessa fantastiska erbjudanden och börja shoppa redan idag! Oavsett om du funderar på att uppdatera din garderob eller förnya ditt vardagsrum, har TEMU.com dig täckt. Upptäck de senaste trenderna inom mode och njut av rabatterade priser på kläder, skor och accessoarer. Med en mängd olika stilar och storlekar tillgängliga, är du säker på att hitta något som passar din smak och budget. Förutom mode erbjuder TEMU.com även fantastiska rabatter på heminredning och elektronik. Förbättra ditt vardagsrum med snygga möbler och prydnadsföremål eller uppgradera dina prylar med den senaste tekniken. Med dessa höstkampanjer kan du förvandla ditt hem och hänga med i de senaste trenderna utan att spendera alla de pengarna. Dra nytta av TEMU.coms höstkampanjer och rabatter idag. Köp mode, heminredning och elektronik till oslagbara priser. Missa inte dessa tidsbegränsade erbjudanden och gör dig redo att anamma den nya säsongen med stil.

TEMU Halloween-kampanjer

Gör dig redo för kusliga besparingar och grymt bra erbjudanden på ett brett utbud av produkter. Från kostymer till dekorationer, TEMU.com har allt du behöver för att göra denna Halloween minnesvärd. Letar du efter den perfekta kostymen? Kolla inte vidare! TEMU.com har ett brett urval av Halloween-kostymer för alla åldrar och intressen. Oavsett om du vill vara en klassisk vampyr, en elak häxa eller en söt pumpa så har vi något för alla. Glöm inte att kolla in accessoarer och smink för att fullända din look. Förutom kostymer har vi också en mängd olika Halloween-dekorationer som hjälper dig att skapa en riktigt hemsk atmosfär. Från läskiga spindelnät till läskiga ljus, urvalet kommer säkerligen att imponera. Förvandla ditt hem till ett spökhus med spöklik TEMU-inredning och skrämma dina gäster med animatroniska rekvisita. Missa inte dessa kusliga erbjudanden! Besök TEMU.com idag och dra nytta av Halloween-kampanjer. Skynda dig, dessa erbjudanden varar inte länge. Gör dig redo att fira Halloween med stil med TEMU.

TEMU Black Friday

Black Friday är ett årligt shoppingevenemang som äger rum dagen efter Thanksgiving. Det är känt för sina enorma rabatter och erbjudanden som erbjuds av återförsäljare både i butik och online. En populär onlineplattform som deltar i Black Friday är TEMU.com. TEMU.com är en e-handelssida som erbjuder ett brett utbud av produkter inklusive elektronik, kläder, hemvaror och mer. På Black Friday erbjuder TEMU.com exklusiva rabatter och kampanjer till sina kunder, vilket gör det till en föredragen destination för onlineshoppare som letar efter bra erbjudanden. Oavsett om du letar efter en ny smartphone, snygg outfit eller hushållsapparat är TEMU.com ett pålitligt och bekvämt alternativ att överväga denna Black Friday.

TEMU Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday är ett efterlängtat online shoppingevenemang som äger rum på måndagen efter Thanksgiving. Det är känt för att erbjuda betydande rabatter på ett brett utbud av produkter och tjänster. En webbplats som deltar i Cyber ​​Monday är TEMU.com. TEMU.com är en e-handelsplattform som erbjuder en mängd olika produkter inklusive elektronik, mode, hemvaror och mer. På Cyber ​​Monday erbjuder TEMU.com sina kunder exklusiva erbjudanden och kampanjer, vilket gör det till ett populärt resmål för onlineshoppare som vill få bra erbjudanden. Oavsett om du letar efter en ny smartphone, en snygg outfit eller heminredningsartiklar är TEMU.com värt att besöka på Cyber ​​Monday för några fantastiska besparingar.

TEMU:s årsavslut

TEMU.com har meddelat sin försäljning vid årets slut. Detta årliga evenemang, känt som "End of Year Clearance" erbjuder kunder möjligheten att njuta av betydande rabatter på ett brett utbud av produkter. Med semestersäsongen på ingång, är denna rea ​​ett perfekt tillfälle för shoppare att hitta bra erbjudanden och spara pengar på sina inköp. Som en del av "End of Year Clearance"-rabatten kommer TEMU.com att erbjuda rabatter på olika produktkategorier inklusive elektronik, mode, apparater och mer. Kunder kan förvänta sig att få rabatter på upp till 50% av valda objekt. Denna rabatt är ett utmärkt tillfälle för dem som vill uppgradera sina prylar, fräscha upp sin garderob eller uppgradera sina hem innan det nya året. Förutom attraktiva rabatter erbjuder TEMU.com även fri frakt på alla beställningar under rean. Detta innebär att kunderna kan njuta av bekvämligheten med att handla från bekvämligheten av sitt eget hem, utan att behöva oroa sig för extra fraktkostnader. Med ett brett utbud av produkter, konkurrenskraftiga priser och fri frakt gör TEMU.com det enklare än någonsin för kunder att hitta bra erbjudanden och få ut det mesta av sin shopping vid slutet av året. Missa inte erbjudandet "End of Year Clearance" på TEMU.com. Med rabatter på ett brett utbud av produkter och fri frakt är detta det perfekta tillfället att spara pengar och hitta de perfekta presenterna till dig själv eller dina nära och kära. Skynda dig och besök TEMU.com idag för att dra nytta av dessa fantastiska erbjudanden innan de är borta. TEMU kampanjkod

Vanliga frågor om TEMU

Erbjuder TEMU rabattkoder?

För närvarande finns det 9 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för TEMU i maj 2024 och de bästa kupongerbjudandena 30% Rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för TEMU?

Hur kan jag få en TEMU rabattkod?

Rabattkoder tillhandahålls ofta av återförsäljare som en del av deras marknadsföringskampanjer. De kan hittas på återförsäljarens webbplats, i reklammejl eller via sociala mediekanaler.

Gäller TEMU rabattkoder för alla produkter?

Alla rabattkoder är inte tillämpliga på alla produkter. Vissa koder kan vara specifika för vissa produkter eller kategorier, medan andra kan ha begränsningar, till exempel ett lägsta köpbelopp.

Kan jag använda flera TEMU rabattkoder på en beställning?

I de flesta fall kan endast en rabattkod användas per beställning. Återförsäljare har vanligtvis en policy som tillåter kunder att endast använda en kod åt gången.

Upphör TEMU rabattkoder?

Ja, rabattkoder har vanligtvis ett utgångsdatum. Det är viktigt att kontrollera villkoren för koden för att säkerställa att den fortfarande är giltig innan du använder den.

Kan jag dela min TEMU rabattkod med andra?

Generellt sett är rabattkoder endast för personligt bruk och kan inte delas med andra. Återförsäljare kan ha specifika villkor för delning av rabattkoder.

Vad ska jag göra om min TEMU rabattkod inte fungerar?

Om din rabattkod inte fungerar, dubbelkolla att du har skrivit in den korrekt och att den fortfarande är giltig. Om problemet kvarstår, kontakta kundtjänst.

Hur man lägger till en TEMU-kupongkod

Med hjälp av en TEMU-kupong kan du få upp till 30% rabatt på din beställning du gör idag. Här är de 6 stegen som krävs för att framgångsrikt använda en TEMU-kupong:

 • 1
  Lägg i din virtuella kundvagn vad du vill köpa idag.
 • 2
  Klicka på varukorgens symbol (överst till höger) för att komma till sidan där du behöver registrera dig som TEMU onlinebutikskund.
 • 3
  När du är inloggad som kund, gå till varukorgssidan för att se vilka produkter du har lagt till i din varukorg.
 • 4
  I den högra kolumnen, under Order Summary, kan du se rutan "Ange kupongkod", där du kan skriva din TEMU-kupong.
 • 5
  Ange TEMU Kampanjkoden, klicka på knappen Ansök och se vilken rabatt den erbjuder.
 • 6
  Klicka på knappen Skicka beställning för att slutföra din beställning, så snart du ser rabatten tillämpad (vänta inte för länge eftersom vissa kuponger kan löpa ut med tiden).

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för TEMU

🛍️ Kategori high Tech
🔥 Totala erbjudanden 9
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Erbjudanden 2
➡️ Bästa kupongen 30% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 30% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 25 May 2024

Bästa kupongkoder för TEMU

TEMU-KOD TEMU ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
N/A Ta 30% rabattbeställning över USD39 hos TEMU.com nya kunder N / A
acs001407 TEMU Kupongkod: Spara 30% med denna kod! Mars 1, 2025
N/A Kampanj på TEMU.com: 20% rabatt första order SMS sign up N / A
USNEW30 30% kampanjkod på TEMU.com för över 35 USD Juni 12, 2025

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar TEMU

 • 1

Hostinger.com extra 10% kampanjkod

 • 2

Walmart.com kampanjkod på 10 USD på hela webbplatsen

Juni 6, 2025 SE KOD LE10
 • 1

REOLINK.com 3% kupongkod

Maj 21, 2025 SE KOD ffus
 • 2

AUTODOC.com 3% rabattkod

Juni 7, 2025 SE KOD OMO3
 • 1

MICROSOFT STORE rabattkod: använd den idag för att få $50 rabatt

30 april 2025 SE KOD 8427

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Home Depot promo Koda

https://coupons.cnet.com/coupons/home-depot
Snarare Sedan Kuponger Tillgängliga tills vidare Alla giltiga Home Depot rabattkoder och erbjudanden i maj 2024 RABATT Home Depot KUPONGINFORMATION Utgångsdatum Missa inte en extra $5 rabatt på din...

Steve Jobs son lanserar en fond, NASA lanserar en streamingtjänst och skribenter protesterar mot en föreslagen...

https://techcrunch.com/2023/08/05/steve-jobs-son-launches-a-fund-nasa-debuts-a-streaming-service-and-writers-protest-a-proposed-surveillance-law/
den där Sedan "medvetet och flagrant kränkt Sheins exklusiva och värdefulla varumärkes- och upphovsrättsrättigheter." Fan-fiction-författare protesterar onlinesäkerhetslagen: Den här veckan skrev fan-fiction-författare...

Klädförsäljning och klädkuponger online

https://www.groupon.com/coupons/categories/clothing
priser på Ross. Ingen kupong koda nödvändig. Få Deal 52 använd promo 20% off Running Shoes for Men (HOKA...s löparskor på rea. Få Deal 51 begagnade promo 📱 Sedan App $100 kupong | Gratis frakt...

Kutipan

https://www.iklangratiz.com/grosir-temu-putih
har erbjudanden och rabatter som hjälper dig att spara på din beställning. Om du letar efter en Sedan kupong koda or promo koda Is Sedan äkta? Vad du ska veta om den här shoppingappen innan du gör en beställning Special...

Teknologi

https://www.couponbox.com/technology
och elektronik promo erbjudanden också! Underkategorier Kamera Dator Elektroniska prylar Laptop...99% rabatt Alla kategorier Se erbjudande Utan MOV Användarvillkor Endast på kuponglåda 30% Sedan Rabatt Koda...

Bästa 20+ prisvärda klädbutikerna nära mig

https://www.dontpayfull.com/explore/affordable-clothing-stores
mer Sedan erbjudanden. SHEIN: SHEIN erbjuder upp till 85 % rabatt, fri frakt över 29 USD och fri retur på utvalda damklänningar, toppar, underdelar, skor, plus size och mer. Se fler SHEIN-erbjudanden. Buhu...
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.