Generiska filter

VIMEO Kampanjkod

För att sänka priset på en premiummedlemskapsplan, upp till 15%, använd en Vimeo Kampanjkod från OxiDeals. Använd Vimeos videoplattform och implementera dina idéer. Skapa, hantera och... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta
Till butik

Utgångna kuponger

20%
 • 2

Vimeo kampanjkod 20% av | Skapa, hantera och dela videor

Maj 31, 2023 SE KOD RE20
25%
 • 7

Motta 25% alla Vimeo-prenumerationer

November 30, 2022 SE KOD ally

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för VIMEO

🛍️ Kategori Internet
🔥 Totala erbjudanden 7
🎇️ Rabattkoder 7
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 10% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 21 September 2023

Vanliga frågor om VIMEO

Erbjuder VIMEO kampanjkoder?

För närvarande finns det 7 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för VIMEO i september 2023 och de bästa kupongerbjudandena 10% Rabatt

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för VIMEO?

För närvarande finns det följande rabattkoder och kampanjerbjudanden för VIMEO

Hur använder jag en kampanjkod på Vimeo?

 1. Välj en av rabattkoderna som finns på oxiDeals hemsida.
 2. Klicka på knappen "Hämta kod".
 3. Klicka på koden för att automatiskt kopiera eller använd knappen "Kopiera".
 4. Du får meddelandet "koden är kopierad, använd den", tryck sedan på den röda texten "här".
 5. Du kommer automatiskt att dirigeras till VIMEO-webbplatsen och du kan använda kampanjkoden.

Kan jag få en Vimeo Kampanjkod för första beställningen?

Vimeo-erbjudanden erbjuder en 30-dagars gratis provperiod för alla prenumerationsnivåer. Du kan också få en Vimeo First Order Kampanjkod från kl 10% för att spara ännu mer.

Kan jag betala månadsvis på Vimeo?

Vimeo erbjuder en grundläggande plan gratis med 500 MB uppladdningsutrymme per vecka och upp till 5 GB totalt lagringsutrymme. De betalda planerna inkluderar också "Plus"-planen, som kostar $12 per månad eller $7 per år (faktureras årligen).

Har Vimeo studentrabatt?

Vimeo erbjuder studenter en 50% rabatt. Använd Studentbönor. Denna rabatt är tillgänglig för Vimeo Plus, Pro eller Business-medlemskap.

Hur du lägger till en VIMEO Kampanjkod

Kunder som använder en kampanjkod för att spara pengar på VIMEOs servicepaket får ett lägre pris. Nedan finns instruktioner om hur du framgångsrikt tillämpar en Vimeo Kampanjkod.

 • 1
  Bläddra på vimeo.com och välj den VIMEO-plan som du föredrar.
 • 2
  Logga in på Vimeo. Om du inte har ett konto skapa ett genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.
 • 3
  När du har slutfört detta steg kommer du att omdirigeras till utcheckningssidan.
 • 4
  Frågan "Har du en kampanjkod?" finns under betalningsmetoden. Klicka på den här frågan för att öppna rutan där du kommer att ange VIMEO-kampanjkupongen
 • 5
  Tryck på knappen "Använd kod" för att aktivera rabatten.

Spara mer med Vimeo kampanjkoder

Om du aldrig har använt Vimeo tidigare bör du dra nytta av de kostnadsfria testerbjudanden som finns på deras hemsida. Innan du registrerar dig kan du prova deras tjänst gratis innan du binder dig till ett år. Om du inte gillar det kan du nedgradera din medlemsnivå om du vill. Men om du redan har ett Vimeo-konto kan du använda ett Vimeo kupongkod för att spara pengar på ditt abonnemang.

Om du är intresserad av att använda en Vimeo kampanjkod, kan du kontrollera dess utgångsdatum. A Vimeo rabattkod kan användas upp till fem gånger. Du kan fortfarande använda koden efter att den löper ut men du måste radera den innan du anger den igen. Det bästa sättet att se till att din kod fungerar är att kontrollera utgångsdatumet och kontrollera om den fortfarande är aktiv. Du kan försöka söka efter en annan kod om den utgångna koden inte fungerar.

Du kan också spara pengar genom att registrera dig för programmet Student Beans. Programmet kommer att verifiera din studentstatus och tillhandahålla en Vimeo kampanjkod med en 50% rabatt. Studentrabattkoden kan användas på Vimeo Plus, Vimeo Pro och Vimeo Business. Andra Vimeo Kampanjkoder erbjuder vanligtvis 10% eller mindre. Dessutom ger Student Beans också ut en gratis drönare till studenter som prenumererar på Vimeo Premium.

 

Fördelarna med att använda Vimeo

Vimeo grundades av fyra personer 2004 med målet att erbjuda ett alternativ till YouTube. Företaget köptes av IAC 2009 och har nu mer än 100 miljoner unika besökare per månad. Det är en videowebbplats online fokuserad på högkvalitativt, professionellt innehåll. Vimeo har sina för- och nackdelar, men det är en fantastisk plattform med fantastiska funktioner som HD-videor, sekretessinställningar och en analysinstrumentpanel.

Du kan skaffa ett gratis konto för studenter att ladda upp dina videor till Vimeo. Du kan ladda upp upp till 250 GB varje år och ha 5 GB lagringsutrymme per vecka med den kostnadsfria planen. För ett företag bör du betala för en premiumplan om du vill ha fler funktioner.

Du kan också se vem som tittade på dina videor innan du skickade in dem. Du kan också kontrollera om dina videor har gillats eller kommenterats. Till skillnad från YouTube tillåter Vimeo inte externa annonsnätverk att rikta in dina videor. Du har också fler sekretessalternativ och kan anpassa din video med din logotyp eller färgscheman. Det finns också ett robust analyspaket för företagsanvändare.

Vimeos annonsfria plattform ger dig större kontroll över ditt innehåll. Du kan också avaktivera inbäddning på vissa webbplatser.

 

Hur man kontaktar Vimeo

Först och främst måste du logga in på Vimeo. Kontakta Vimeo genom att klicka på den blå chattrutan i det nedre högra hörnet av hjälpcentret. När du har skrivit din fråga kommer systemet att söka i deras hjälpcenter efter svaret.

Bästa kupongkoder för VIMEO

TYP BESKRIVNING UTGÅR UT
Koda 10% rabatt på Vimeo årsprenumerationer med denna kampanjkod December 31, 2023

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Betalningsalternativ

PAYPAL
Kreditkort (Visa, Mastercard)

Frakt alternativ

Via e-post
© 2022 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.