Generiska filter

DIOR rabattkod & kuponger juni 2024

DIOR.com har för närvarande olika rabattkuponger och kampanjer. Dessa erbjudanden är utformade för att ge kunderna kostnadsbesparingar på sina inköp. För att ta del av dessa rabatter... Läs mer
Ditt betyg: Ingen
Betyg: 5 - 1 rösta
 • 14

Gratis gåva från DIOR med denna kupong

Oktober 31, 2024 SE KOD LUXE
10%
 • 14

DIOR 10% kampanjkod för nya köpare

 • 16

Kompletterande present med denna DIOR Kampanjkod

Februari 28, 2025 SE KOD GE23
 • 13

DIOR Kampanjkod: få en gåva vid alla köp

November 30, 2024 SE KOD AY24

Var du kan hitta DIOR rabattkoder

Det finns några knep för att ta reda på om DIOR rabattkoder. Ett sätt är att anmäla sig till DIORs nyhetsbrev då de ofta skickar exklusiva rabattkoder till sina prenumeranter. Dessutom kan du följa DIOR:s kopplingar till sociala medier då de ibland annonserar rabattkoder där. Ett annat alternativ är att besöka kupongsajter eller sökmotorer, där du kan hitta en lista över tillgängliga DIOR rabattkoder. Det är viktigt att notera att dessa koder kan ha utgångsdatum eller specifika villkor så det är tillrådligt att läsa dem innan du använder dem.

Hitta här var du kan hitta DIOR Kampanjkoder

 • Besök den officiella DIOR-webbplatsen. Den officiella DIOR-webbplatsen erbjuder ofta rabattkoder för nya och befintliga kunder. Vanligtvis finns dessa koder i avsnittet "Erbjudanden" eller "Kampanjer".
 • Följ DIORs konton i sociala medier. DIOR är aktivt på flera sociala medieplattformar, inklusive Facebook, Twitter och Instagram. Dessa plattformar används ofta för att annonsera rabattkoder OCH andra specialerbjudanden.
 • Prenumerera på DIORs nyhetsbrev. DIOR skickar regelbundet ut nyhetsbrev med information om nya produkter, erbjudanden och kampanjer. Dessa nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla dig uppdaterad med de senaste rabattkoderna.
 • Besök kupong- och rabattwebbplatserna. Det finns många webbplatser som samlar rabattkoder för en mängd olika butiker, inklusive DIOR. Dessa webbplatser är ett enkelt sätt att hitta rabattkoder som är giltiga just nu.
 • Anmäl dig till DIORs lojalitetsprogram. DIORs lojalitetsprogram erbjuder kunderna en mängd olika förmåner, inklusive exklusiva rabattkoder.
 • Delta i tävlingar och utlottningar. DIOR kör ofta tävlingar och lotterier som erbjuder priser, inklusive rabattkoder.
 • Kontakta DIOR kundtjänst. DIOR kundtjänst kan vara en källa till information om tillgängliga rabattkoder.
DIOR Kampanjkod

Vilka typer av kampanjkoder erbjuder den officiella DIOR Online Store

Varumärket DIOR erbjuder flera typer av rabattkoder. Dessa koder kan hittas på varumärkets officiella webbplats såväl som på andra kupongplattformar online. Vissa rabattkoder kan erbjuda en procentuell rabatt på DIOR-produkter, medan andra kan erbjuda fri frakt eller presenter vid köp av specifika produkter. Det rekommenderas att du kontrollerar DIORs hemsida regelbundet för att hålla dig uppdaterad med de senaste tillgängliga rabattkoderna.

Här är några kampanjkoder som erbjuds av DIOR.com

 • Procentuella rabatter: Dessa koder ger en rabatt på en viss procent av det totala orderpriset. Till exempel en rabattkod på 10% kommer att minska det totala orderpriset med 10%.
 • Fasta rabatter: Dessa koder ger en fast rabatt från det totala beställningspriset. Till exempel kommer en rabattkod på $50 att minska det totala beställningspriset med $50.
 • DIOR kampanjkod för fri leverans: Dessa koder erbjuder gratis leverans på beställningar över ett visst värde. Till exempel kommer en gratis leveranskod för beställningar över $250 att täcka fraktkostnaden för alla beställningar över $250.
 • Gratis present: Dessa koder erbjuder en gratis present till ett visst värde för beställningar över ett visst värde. Till exempel, en kod för en gratis gåva på 100 $ ger dig en gratis gåva på 100 $ på alla beställningar över 250 $.
 • Rabatt för vissa produktkategorier: Dessa koder ger en viss procentuell rabatt eller en fast rabatt för vissa produktkategorier, såsom dofter, hudvårdsprodukter eller sminkprodukter.
 • Rabatt för vissa produkter: Dessa koder ger en viss procentuell rabatt eller en fast rabatt för vissa produkter, till exempel en viss doft, en viss hudvårdsprodukt eller en viss sminkprodukt.
 • Rabatt för nya kunder: Dessa koder ger en rabatt på en viss procent eller en fast rabatt för nya kunder.
 • Lojalitetsrabatt: Dessa koder ger en rabatt på en viss procent eller en fast rabatt för lojala kunder.
 • Special Event Rabatt: Dessa koder erbjuder en procentuell rabatt eller en fast rabatt för speciella evenemang som Black Friday eller Alla hjärtans dag.
DIOR -kupongkod

Användningsregler för DIOR Kampanjkoder

Reglerna för att tillämpa en kampanjkod online varierar beroende på den specifika kampanjen. Generellt gäller att kunderna måste ange koden under utcheckningsprocessen på nätbutikens hemsida. Koden kan ha vissa kvalificeringskriterier, såsom ett lägsta inköpsbelopp eller vissa produkter som är berättigade till rabatten. Dessutom kan vissa koder ha utgångsdatum eller begränsningar för hur många gånger de kan användas. Det är viktigt att kunderna noggrant läser och förstår villkoren för varje kampanjkod för att säkerställa att de uppfyller kraven och får den önskade rabatten.

Alla regler för användning av DIOR Kampanjkoder

 • Kontrollera om kupongkoden är giltig. Varje kupongkod har en giltighetstid och är giltig för vissa produkter eller produktkategorier.
 • Ange rätt kupongkod. Kupongkoder är skiftlägeskänsliga.
 • Ange kupongkoden i lämpligt fält. Vanligtvis finns kupongkodsfältet längst ner i kundvagnen.
 • Klicka på "Apply". När du har angett din kupongkod klickar du på "Ansök" för att tillämpa rabatten.
 • Kontrollera att rabatten har tillämpats. När du har klickat på "Använd" bör rabatten visas i din ordersumma.
 • Du kan inte använda mer än en kupongkod samtidigt. Om du försöker använda flera kupongkoder samtidigt, kommer den högsta kupongkoden att tillämpas automatiskt.
 • Om kupongkoden inte fungerar, kontrollera utgångsdatum, rätt inmatning och om den är giltig för de produkter du vill köpa.
 • Om du har kontrollerat alla dessa saker och kupongkoden fortfarande inte fungerar kan du kontakta DIOR kundtjänst för hjälp.
DIOR rabattkod

DIOR-kampanjer och rabattkoder

Det finns erbjudanden och kupongkoder för närvarande tillgängliga på DIOR.com. Dessa kampanjer kan inkludera rabatter, gratis presenter vid köp eller specialerbjudanden. För att lära dig mer om specifika kampanjer och kupongkoder rekommenderar jag att du besöker den officiella DIOR.com-webbplatsen och navigerar till avsnittet om kampanjer eller erbjudanden. Där hittar du detaljerad information om aktuella kampanjer och eventuella motsvarande kupongkoder som du kan behöva för att lösa in erbjudandet.

Här är de bästa DIOR-kampanjerbjudandena och rabattkoderna

 • 20% rabatt på alla DIOR dofter.
 • Fri frakt på beställningar över 100 USD.
 • Köp ett DIOR läppstift, köp det andra på 50% av.
 • Exklusiv present vid köp av DIOR hudvårdsset.
 • Tidsbegränsat DIOR-erbjudande: 30% av utvalda DIOR-väskor.
 • Gratis DIOR sminkväska vid köp av valfri DIOR foundation.
 • Specialrabatt för nya kunder - 15% rabatt på första beställningen.
 • Köp valfri DIOR-mascara, få en gratis mini DIOR-show Maximizer 3D.
 • Medlemmar i DIORs lojalitetsprogram får dubbla poäng på alla köp.
 • Använd koden "DIOR20" för att få 20% av DIOR solglasögon.
DIOR-kupongkod

Årliga reklamkampanjer som erbjuds av DIOR

DIORs vårkampanjer

Upptäck de senaste vårkampanjerna från det kända varumärket DIOR. Med ett rykte om excellens erbjuder DIOR ett brett utbud av attraktiva erbjudanden för att förbättra din vårgarderob. Från rabatterade priser på utvalda varor till exklusiva presenter vid köp, dessa kampanjer får du inte missa. Njut av den tidlösa elegansen och överlägsna hantverket som DIOR är känt för samtidigt som du drar nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden. Uppdatera din stil för säsongen med exceptionella erbjudanden från DIOR. Vänta inte, passa på att lyfta din stil.

DIOR Alla hjärtans dag-kampanjer

DIOR har online Alla hjärtans dag-rabatter. De erbjuder en mängd olika rabatterade priser på utvalda föremål från deras kollektion. För att komma åt dessa rabatter kan du besöka den officiella DIOR-webbplatsen och bläddra igenom avsnittet Alla hjärtans dag-rabatter. Där hittar du en rad produkter inklusive kläder, accessoarer och dofter som har rabatterats för tillfället. Det rekommenderas att du kontrollerar webbplatsen regelbundet för uppdateringar och drar fördel av dessa erbjudanden medan de är tillgängliga.

DIOR Kvinnodagen Kampanjer

Fira internationella kvinnodagen med DIORs exklusiva onlineerbjudanden för kvinnor. Utforska ett brett utbud av produkter speciellt designade för tillfället, inklusive hudvård, smink och dofter. Unna dig själv eller överraska en speciell kvinna i ditt liv med lyxiga DIOR-produkter, kända för sin överlägsna kvalitet och elegans. Dra nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden och gör dagen verkligt minnesvärd. Besök den officiella DIOR-webbplatsen för att bläddra och shoppa dessa exklusiva erbjudanden. Visa din uppskattning för kvinnor genom att ge dem de bästa DIOR-produkterna som finns tillgängliga online. Missa inte detta tillfälle att fira med stil.

DIOR Men's Day Kampanjer

DIOR erbjuder specialerbjudanden för Mansdagen i webbutiken. Dra nytta av dessa tidsbegränsade erbjudanden för att fira och skämma bort männen i ditt liv. Bläddra på deras hemsida för att utforska ett brett utbud av produkter inklusive dofter, hudvård och accessoarer. Ge dina nära och kära lyxiga presenter som utstrålar elegans och stil. Missa inte detta tillfälle att få männen i ditt liv att känna sig uppskattade och speciella. Besök DIOR online idag och upptäck den perfekta presenten till mansdagen.

DIORs påskkampanjer

DIOR erbjuder just nu påskrabatter. Dessa rabatter är endast tillgängliga under en begränsad tid. Kunder kan spara upp till 50% på utvalda föremål från DIOR-kollektionen. Rean inkluderar ett brett utbud av produkter inklusive kläder, accessoarer och skönhetsprodukter. För att dra nytta av dessa rabatter kan kunder besöka DIORs webbplats eller besöka en DIOR-butik nära dem. Missa inte denna möjlighet att spara på högkvalitativa DIOR-produkter. Handla nu och njut av påskrabatter hos DIOR.

DIORs sommarkampanjer

DIOR erbjuder olika kampanjer under sommarsäsongen. De erbjuder en 20% rabatt på utvalda DIOR solglasögon. Dessa kampanjer finns tillgängliga både i butik och online. Besök DIORs hemsida eller din närmaste DIOR-butik för mer information.

DIOR vinterkampanjer

DIOR erbjuder betydande rabatter under vintersäsongen. Kunder kan njuta av rabatter på upp till 50% av utvalda föremål, inklusive kläder, accessoarer och dofter. Rabatten inkluderar både herr- och damkollektioner, med ett brett utbud av stilar och storlekar tillgängliga. Dessutom erbjuder DIOR gratis frakt på onlinebeställningar, vilket gör det bekvämt för kunder att handla hemifrån. Missa inte dessa exklusiva vintererbjudanden från DIOR.com Besök deras hemsida eller din närmaste butik för att dra nytta av dessa otroliga besparingar.

DIOR Black Friday-kampanjer

DIOR har Black Friday-rabatter. Denna dag är ett populärt shoppingevenemang som äger rum efter Thanksgiving i USA. Många återförsäljare, inklusive DIOR, erbjuder speciella erbjudanden och rabatter under denna period. Det är ett utmärkt tillfälle att köpa DIOR-produkter till rabatterade priser. För att dra nytta av dessa rabatter kan du besöka DIORs webbplats eller kolla din lokala DIOR-butik för mer information. Glad shopping!

DIOR Cyber ​​Monday-kampanjer

DIOR Cyber ​​Monday-rean erbjuder betydande rabatter på ett brett utbud av produkter. Detta årliga evenemang erbjuder möjligheten att köpa DIOR-varor till rabatterade priser. Kunder kan förvänta sig att hitta rabatter på olika kategorier inklusive kläder, accessoarer och skönhetsprodukter. Det rekommenderas att besöka den officiella DIOR-webbplatsen eller auktoriserade återförsäljare för att ta del av dessa tidsbegränsade erbjudanden. Missa inte din chans att spara på DIOR-lyxvaror under Cyber ​​Monday. Börja surfa och shoppa nu för att få de bästa erbjudandena.

DIOR julkampanjer

Upptäck exklusiva julerbjudanden på DIOR.com. Fördjupa dig i en värld av lyx med semesterkollektioner i begränsad upplaga med utsökta dofter, eleganta modeplagg och sofistikerade accessoarer. Skäm bort dig själv med ikoniska DIOR-produkter, kända för sin exceptionella kvalitet och hantverk. Dra nytta av specialerbjudanden och rabatter, se till att du hittar den perfekta presenten till dina nära och kära eller unna dig något extraordinärt. Missa inte detta tillfälle att uppleva symbolen för elegans och stil. Besök DIOR.com nu och gör denna jul verkligen oförglömlig! DIOR Kampanjkod

Vanliga frågor om DIOR

Erbjuder DIOR rabattkoder?

För närvarande finns det 4 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för DIOR i juni 2024 och de bästa kupongerbjudandena 10% Rabatt.

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för DIOR?

Vad är en DIOR rabattkod?

En DIOR rabattkod är en alfanumerisk kod som kan användas för att få prisrabatt vid köp av produkter från DIOR.com. Rabattkoder kan erbjudas av DIOR regelbundet eller kan vara tillgängliga vid speciella tillfällen som Black Friday eller Alla hjärtans dag.

Är alla DIOR rabattkoder giltiga?

Alla rabattkoder är inte giltiga för alla produkter. Vissa koder kanske bara gäller för vissa produktkategorier, såsom dofter, hudvårdsprodukter eller sminkprodukter.

Finns det deadlines för DIOR rabattkoder?

Ja, de flesta DIOR rabattkoder har deadlines. Det är viktigt att kontrollera utgångsdatumet för koden innan du använder den.

Kan jag använda mer än en DIOR rabattkod samtidigt?

Vanligtvis kan du inte använda mer än en rabattkod samtidigt. Om du försöker använda flera koder kommer den högsta rabattkoden att tillämpas automatiskt.

Kan jag använda en DIOR rabattkod om jag köper DIOR-produkter online?

Ja, du kan använda en DIOR rabattkod om du köper DIOR-produkter online. DIOR rabattkoder är vanligtvis giltiga för både online- och butiksköp.

Vad händer om DIOR rabattkoden inte fungerar?

Om din DIOR rabattkod inte fungerar finns det några saker du kan prova: Kontrollera att koden är korrekt inmatad. Se till att koden inte har gått ut. Kontrollera att koden är giltig för de produkter du vill köpa. Om du har provat alla dessa saker och rabattkoden fortfarande inte fungerar kan du kontakta DIOR kundtjänst för hjälp.

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för DIOR

🛍️ Kategori Lyxmode
🔥 Totala erbjudanden 4
🎇️ Rabattkoder 4
📌 Erbjudanden 0
➡️ Bästa kupongen 10% Rabatt
🆕 Nyaste kupongen 10% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 24 juni 2024

Bästa kupongkoder för DIOR

DIOR KOD DIOR ERBJUDANDE BESKRIVNING UTGÅR UT
FIRSTDELUXE Gratis gåva från DIOR med denna kupong Oktober 31, 2024
Via Email DIOR 10% kampanjkod för nya köpare N / A
SAUVAGE23 Kompletterande present med denna DIOR Kampanjkod Februari 28, 2025
VDAY24 DIOR Kampanjkod: få en gåva vid alla köp November 30, 2024

Kuponger och erbjudanden från butiker som liknar DIOR

 • 1

MonnierParis.com 20% kupongkod på hela webbplatsen

Augusti 15, 2025 SE KOD SHIV
 • 1

Kupongkod på HBX.com: 20% rabatt utvalda varor

Juli 25, 2025 SE KOD RA20
 • 3

Ta extra 10% kupongkod på PaulSmith.com

Juli 18, 2025 SE KOD ME10
 • 1

Armani.com 10% kampanjkod i hela butiken

Juli 10, 2025 SE KOD ve10
 • 4

Kampanjkod på 24S.com: 15% rabattbeställning i app

Juni 27, 2025 SE KOD 5APP

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

Onödigt

https://salesandshopping.co.uk/brands/unineed/
Onödigt koda rabatt Undrar du var du kan hitta kampanjkoden Unineed? läs mer KAMPANJER OCH REA UNNEED september 2020 Unineed-kampanjen är igång med 17 % rabatt på Clinique-kosmetik...

Prepecn kupongkod

https://www.greenpromocode.com/coupons/prepecn/
möjlighet att spara på ourwellnessrx.com. Vänta inte längre. Skaffa erbjudande PROMO kod rabatt 15% efter kosmetika dior @Notino Polen Använd notino.pl kampanjkoder för fantastiska erbjudanden på notino.pl. Alltid...

Betalningsalternativ

PAYPAL
Banköverföring
Kreditkort (Visa, Mastercard)
Presentkort

Frakt alternativ

Courier
DHL/UPS
Beställningar

Kontakta Alternativ

10 boulevard de Grenelle 75015 Paris, Frankrike
@24Sofficial
24S_officiell
24s officiell
www.24s.com/

24s Introduktion

24S är en modebutik online som säljer ett brett urval av kläder, skor och accessoarer från över 300 lyxmärken från hela världen. 24S-märken inkluderar Celine, Chloe, Louis Vuitton, Dior, Fendi, Max Mara, Jacquemus, Loewe, Alexander McQueen, Dolce Gabbana. 24S erbjuder en mängd olika kampanjer och rabatter för sina kunder. 24S erbjuder också ett antal förmåner för sina klubbmedlemmar. Klubbmedlemmar får gratis leverans vid beställningar över 100 euro, tillgång till exklusiva reor och andra förmåner. 24S är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett brett urval av lyxmode till konkurrenskraftiga priser. Butiken erbjuder en mängd olika kampanjer och rabatter för att hjälpa kunderna att spara pengar. Håll dig uppdaterad med nyhetsbrev: Registrera dig för 24S.coms nyhetsbrev för att få regelbundna uppdateringar om de senaste kampanjerna, exklusiva erbjudanden och rabattkoder. Var den första att veta om kommande försäljningar och speciella evenemang.

24S leveranspolicy

Standardleverans är gratis för beställningar över ett visst belopp. För beställningar under detta belopp tillkommer en liten fraktkostnad. Normal leverans tar vanligtvis 3-5 arbetsdagar. Snabb leverans är tillgänglig mot en extra kostnad. Expressbeställningar kommer vanligtvis inom 24 timmar. 24S erbjuder leverans till över 100 länder över hela världen. För att se om 24S levererar till ditt land, kolla 24S webbplats.

24S Returpolicy

24S erbjuder sina kunder en generös returpolicy som tillåter dem att returnera varor gratis inom 30 dagar efter köpet. Denna policy gäller för alla produkter, med undantag för vissa varor som specifikt är undantagna från returpolicyn. 24S-kupong
© 2024 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.