Generiska filter

MICHAEL KORS rabattkod & kuponger

Dra nytta av specialerbjudanden, kuponger, kuponger och kampanjer för att spara pengar när du väljer lyxprodukter från Michael Kors. Denna butik var en succé från början,... Läs mer
Ditt betyg: 5.0
Betyg: 5 - 2 avgivna
Till butik

Aktuella rabattkoder och erbjudanden för MICHAEL KORS

🛍️ Kategori Lyxmode
🔥 Totala erbjudanden 19
🎇️ Rabattkoder 5
📌 Erbjudanden 14
➡️ Bästa kupongen 70% Rabatt
🚚 Fri frakt JA
🔄 Returperiod 30 Days
⏳ Senaste uppdatering 03 juni 2023

Vanliga frågor om MICHAEL KORS

Erbjuder MICHAEL KORS kampanjkoder?

För närvarande finns det 19 rabattkoder och kampanjer som kommer att fungera för MICHAEL KORS i juni 2023 och de bästa kupongerbjudandena 70% Rabatt

Vilka är de senaste kupongerna och rabattkoderna för MICHAEL KORS?

För närvarande finns det följande rabattkoder och kampanjerbjudanden för MICHAEL KORS

Var kan jag hitta de senaste MICHAELKORS-kupongerna och kampanjerbjudandena?

MICHAELKORS erbjuder rabatter och kuponger på sin hemsida. Kunder kan även få kundkoder via e-post. Rabatter på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter kan hittas till bra priser. Dra full nytta av dessa rabattkoder och testa dem för att hitta den som fungerar bäst för dina behov.

Vad gör jag om jag hittar en MICHAELKORS Kampanjkod?

 1. Hitta den bästa MICHAELKORS-kupongkoden på den här sidan och klicka på Kopiera kod knapp. Koden kommer att kopieras till din telefon eller dators urklipp, redo att klistras in i kassan.
 2. När du är redo att checka ut på michaelkors.eu-webbplatsen, klicka på Till Kassan or Se varukorg för att starta kassaprocessen. När du kommer till betalningssteget, leta efter Rabattkod rutan och klistra in koden.
 3. Klicka tillämpas för att lägga till rabatten på din beställning.

Vilka fördelar erbjuder MICHAELKORS lojalitetsprogram?

Få exklusiva MICHAELKORS-förmåner genom att gå med i KORSVIPs lojalitetsprogram. Du kan tjäna poäng och få gratis presenter, fri frakt eller andra fantastiska förmåner. Hitta de senaste designerkläderna för kvinnor och män idag.

Har Michael Kors rabatt?

Röjningsartiklar upp till 50% rabatt finns på MICHAELKORS webbplats, under kategorin Försäljning. Du kan hitta kläder, accessoarer och exklusiva kollektion på MICHAELKORS hemsida.

Guide till hur du använder en MICHAELKORS Kampanjkod

Spara mer med en MICHAELKORS kampanjkod när du vill köpa dina favorithandväskor eller kläder för att få dig att sticka ut. Följ stegen nedan och njut av rabatten.

 • 1
  Sök efter din favoritvara på MICHAELKORS och klicka på "Lägg till i väska" på produktsidan.
 • 2
  Ett popup-fönster öppnas med en sammanfattning av produkterna i din shoppingväska. Välj "Se hela väskan".
 • 3
  Under beställningssammanfattningen, till höger på skärmen, hitta och klicka på "Använd kampanjkod".
 • 4
  Rutan kommer upp där du anger kampanjkoden.
 • 5
  Klicka på knappen "Använd" för att använda din kod, välj sedan "Till kassan" när du är redo att slutföra transaktionen.

Hur kan man spara mer på MICHAELKORS

 

Ta en närmare titt på andra sätt att spara när du inte kan hitta en MICHAELKORS Kampanjkod eller när en MICHAELKORS-kupongkod inte fungerar.

 

Prenumerera på MICHAELKORS nyhetsbrev

Registrera dig för att få e-postuppdateringar från Michael Kors. Var den första att höra om stora evenemang, nyanlända och annan viktig information. Dessutom får du en 10% välkommen rabattkod.

 

Besök försäljningssidan på MICHAELKORS webbplats

Klicka på rea-sektionen för att se alla produkter på rea. Rabatter till försäljning kan hittas för alla kategorier: väskor, accessoarer, kläder och skor. Du kommer att hitta nya produkter ofta på rea i den här butiken, så se till att du tittar in ofta.

 

Dra nytta av MICHAELKORS rabatter på OxiDeals

 • Välj ett aktuellt rabatterat kampanjerbjudande för MICHAELKORS från vår hemsida.
 • Klicka på knappen "GET DEAL" så omdirigeras du automatiskt till webbutiken.
 • Missa inte de bästa erbjudandena vi har att erbjuda innan de är borta.
 

Följ de sociala mediekanalerna

Följ Michael Kors Instagram för att få de senaste uppdateringarna och exklusiva försäljningsartiklar för sina följare på sociala medier.

 

Leta efter banderollerna

För speciella kampanjer och rabatter, kolla in bannern på hemsidan.

 

Gå med i KORSVIP kundbelöningsprogram

Kunder som handlar regelbundet på MICHAELKORS har tillgång till KORSVIP-programmet, som ger dem gratis standardfrakt och returer, årliga medlemspresenter, födelsedagsbelöningar, gratis presentinpackning, exklusiva evenemang i butik, tidig tillgång, unika lojalitetspresenter och privat styling och möten och tillgång till KORSVIP-appen. När du handlar genom VIP-belöningsprogrammet kommer du att tjäna belöningspoäng. När du har tillräckligt med poäng kan du lösa in dem för att få rabatter eller belöningar.

   

Handla säkra och enkla lyxprodukter från MICHAELKORS

Michael Kors är ett välkänt namn inom lyxig kläddesign. Företaget grundades 1981. Sedan dess har företaget vuxit till att omfatta ett antal högmodemärken, vart och ett med fokus på en specifik typ av accessoarer, smycken eller kläder. Det är ett välrespekterat varumärke med en rik historia och många utmärkelser. Michael Kors har nu butiker i alla större städer runt om i världen, inklusive London, Tokyo, Dubai och mer. Michael Kors är mest känd för Guds kärlek We Deliver, hans ideella organisation för att få slut på hungern i världen. Det erbjuder utmärkt kundservice och högkvalitativa produkter.

 

Information om betalning

Du kan säkert betala för dina MICHAELKORS-köp med följande typer av kort

 • American Express
 • Visa
 • Master
 • Lärare
 • PayPal
 • Klarna
 • Michael Kors presentkort

Observera också att om du vill returnera en vara köpt av PayPal men inte returneras i butik för återbetalning, krediteras presentkortet istället. En auktoriseringsspärr görs på din betalningsmetod för det totala beloppet för beställningen när du gör din beställning. Din beställning skickas dock inte förrän den är helt behandlad. Du kommer att meddelas på kassasidan om din betalning inte har godkänts. Alla betalningsalternativ kan inte användas för varje beställning. De betalningsalternativ som gäller för din beställning visas i kassan.

 

MICHAELKORS presentkort och e-presentkort

 • Du kommer att bli glad över ett Michael Kors presentkort.
 • Du kan välja mellan ett e-presentkort eller ett klassiskt presentkort. E-presentkort kan skickas i enlighet med frakt- och leveransinformationen. Klassiska presentkort skickas samma dag, men e-presentkort kommer vanligtvis inom 24 timmar.
 • Presentkortet upphör att gälla 36 månader efter det att kortet utfärdats.
 • Presentkort kan inte köpas med kuponger, rabatter eller andra kampanjer.
 • Om du använder ett presentkort samt en annan betalningsmetod för att betala för din beställning, kommer det totala presentkortets värde först att dras av. Saldot kommer då att betalas med en annan metod.
 

Leveransinformation

MICHAELKORS erbjuder upp till 4 leveranssätt för onlinebeställningar: (1) Gratis leverans, (2) Standardleverans, (3) Expressleverans och (4) Leverans nästa dag. Efter orderbekräftelse kan produkterna levereras inom 7 dagar. Leveransmetoder och fraktkostnader är olika beroende på ditt land.

Bästa kupongkoder för MICHAEL KORS

TYP BESKRIVNING UTGÅR UT
Sale Michael Kors – Njut av upp till 50% av valda stilar Augusti 31, 2023
Sale Michael Kors hemlig rea December 31, 2023

Fler resultat från liknande kupongwebbplatser

© 2022 oxiDeals. All information som presenteras är en informativ titel.